Artemida90
Fanka BB :)
Baardzo wstępnie dołączam do was [emoji846] nieśmiało [emoji4][emoji4] bo jeszcze bladzioch ale jutro z rańca powtarzam [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co lekarz to co innego gadaJa biorę kwas foliowy i falvit mama chociaż gin na wizycie powiedział że jeszcze nie ma potrzeby brać dodatkowych witamin, najważniejszy jest kwas foliowy
Dziękuję , w październiku poroniłam tylko wtedy ciąża się zatrzymała już na etapie 4 tygodnia gdzieś .@alla31trzymaj się i staraj się nie denerwować. Wszystko musi być dobrze!!!
@Inka91 skoro Ty już tutaj, to ja też się witamOd paru dni ukradkiem podczytuję bo jakoś nie mam jeszcze odwagi oficjalnie dołączyć. Wstępnie wyliczyłam sobie termin na 21.01, od 3 dni codziennie robię test bo nie mogę uwierzyć w kolejne szczęście
A jednocześnie nerwy mnie zjadają bo wizyta dopiero za równy miesiąc. Na razie staram się nie nastawiać za bardzo żeby się nie rozczarować, ale nie będę się już ukrywać![]()
![]()
Dobry wieczór. Ten dzień niestety okazała się dla mnie pechowyOd rana zaczęłam obserwowac u siebie niestety plamienie
Pojechałam na IP do szpitala, no i niestety wiem że nic nie wiem. W samym badaniu nic niepokojącego,macica powiększona adekwatnie do wieku ciąży ..ale na USG jest tylko sam pęcherzyk i ciałko żółte i jak to lekarka okreslila w środku jakiś zarodek się rysuje dopiero. Powiedziala że na tym etapie nie jest w stanie mi powiedzieć czy ta ciąża się uda czy się nie uda ,ani skąd te plamienia ..mam zrobić USG za parę dni. Wykituję chyba z nerwów.![]()
alla31, ja w poprzedniej ciąży dużo plamiłam, od razu duphaston i odpoczynek i urodziłam zdrową dziewczynkę. U mnie zarodek również był późno widoczny, stresu miałam dużo. Będzie dobrze. Dostałaś jakieś tabletki? Duphaston lub luteina?Dobry wieczór. Ten dzień niestety okazała się dla mnie pechowy [emoji52] Od rana zaczęłam obserwowac u siebie niestety plamienie [emoji58] Pojechałam na IP do szpitala, no i niestety wiem że nic nie wiem. W samym badaniu nic niepokojącego,macica powiększona adekwatnie do wieku ciąży ..ale na USG jest tylko sam pęcherzyk i ciałko żółte i jak to lekarka okreslila w środku jakiś zarodek się rysuje dopiero. Powiedziala że na tym etapie nie jest w stanie mi powiedzieć czy ta ciąża się uda czy się nie uda ,ani skąd te plamienia ..mam zrobić USG za parę dni. Wykituję chyba z nerwów.
Dorciu nie dziekuje Kochana[emoji8] mam nadzieje, ze bedzie mialam rodzenstwo. Wszystko na 100% potwierdzi sie 5 czerwca. I wtedy pochwale sie tym na naszych wspolnych watkach[emoji4] jak narazie to nie chce zapeszac[emoji4]Justys przepraszam,że wyskakuje tu ale mój szpiegowski wzrok Cię namierzylKochana gratuluję z całego serca [emoji173][emoji173][emoji173] Lilcia będzie mieć rodzeństwo
![]()