Hej dziewczyny. Dopiero miałam chwile żeby zaglądnąć na forum, bo dziś od rana aktywny dzień tzn rano spacer z psem, później biedronka małe zakupy, śniadanko, wstawiłam 2 prania i rozwiesiłam, ogarnelam się, wyszłam z pieskiem, bylismy u teściowej na obiedzie, poszłam po arbuza i truskawki do warzywniaka, a mój Bartek pomalował 2ga wartswe w pokoiku małej, skręcił komode i ja właśnie poukładałam koszyki na akcesoria do pielęgnacji na komodzie i ciuszki do komody powkladalam. Na samej gorze wyladowaly body z krótkim i koszulki z krótkim, później spodeneczki, polspiochy i legginsy, pozniej body z długim, później sweterki i bluzy cieplejsze a na końcu pajacyki, sukieneczki i takie kaftaniki piżamki do spania 2 szt. Uff także padam z sił, teraz ubieram się i idę na paznokcie, bo 3 czerwca jedziemy na komunie, a ogólnie to będzie wygoda mieć na cały miesiąc paznokcie, które się nie będą łamać i będą non stop zadbane
Także odezwę się wieczorkiem i nadrobię zaległości
Zobacz załącznik 859019Zobacz załącznik 859020Zobacz załącznik 859021Zobacz załącznik 859022Zobacz załącznik 859023Zobacz załącznik 859024Zobacz załącznik 859025Zobacz załącznik 859026