reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja bym chciała jeśli już nie dam rady sobie poradzić z bólem ale mama mi znieczulenie odradza , mówi , że nawet nie będę wiedziała kiedy przed bo nie będę czuła skurczy itp. Więc nie wiem :/
Tak jak pisałam wyżej znieczulenie nie znieczula całkiem, czujesz bóle w dalszym ciągu. Tylko są mniejsze. Zresztą ja jak rodziłam syna (chyba jestem jakimś dziwolągiem) to nei wiedziałam kiedy mam przeć, położna mi mówiła, teraz przyj, teraz nie :p

reklama
Tak jak pisałam wyżej znieczulenie nie znieczula całkiem, czujesz bóle w dalszym ciągu. Tylko są mniejsze. Zresztą ja jak rodziłam syna (chyba jestem jakimś dziwolągiem) to nei wiedziałam kiedy mam przeć, położna mi mówiła, teraz przyj, teraz nie :p
Hyhy mi tez mowili kiedy mam przec, a kiedy nie :p

Kupiłam sukienke [emoji23][emoji9] dość sprawnie mi to poszło [emoji23]
Pochwal się sukienka :) Niektóre ciążowe ubrania się fajne, ale trochę szkoda kasy, żeby dużo tego kupować, bo to tylko na chwile. Wiec kupuje to co muszę. Przyda się może jeszcze kiedyś jakbym była w ciazy ;)

Ja teraz czekam na dostawę z I love milk. Dziś rano dostałam smsa ze między 13.15 a 14.15 się zjawia. Mam nadzieje, ze w końcu się doczekam po 3 tygodniach ;o

Jakie szybkie zakupy[emoji16] pokaż później[emoji16]
Nie wiem czy nie za bardzo elegancka, ale w niczym innym nie wyglądałam dobrze
IMG_20180525_124947_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_124947_1.jpg
    IMG_20180525_124947_1.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 416
Wiem kochana ale zamierzam walczyć o poród siłami natury jeśli nie będzie przeciwskazan medycznych :D czytam i czytam o tym znieczuleniu i nie wiem .. fajnie że mniej boli ale czytam o możliwości powikłań ( rzadko bo rzadko ) to jakoś się trochę boje.. nie wiem czy to jakieś moje starodawne podejscie czy co :/
Muszę chyba porozmawiać z kimś kto to miał ;)
Każda ingerencja medyczna może nieść komplikacje. Przy żadnej nikt Ci nie da gwarancji że nie będzie

Dokładnie zgadzam się. Też nigdy tak o sobie nie myślałam, inkubator, nieźle. Dokładnie tak jak mówisz, ciąża to piękny stan i nigdy nie będziemy miały maleństw bliżej niż teraz [emoji173]️

Źle zrozumiałyście to co napisałam :) nie miałam nic złego na myśli mówiąc inkubator bo to trochę tak jest, po to jesteśmy by maluch mógł się w nas rozwijać. Bardziej chodziło mi o zmiany w ciele kobiety po wszystkim. Boję się że np biust nie wróci do normy. Mój jest spory i już nie wygląda jak dla mnie ciekawie. Z resztą ciała dojdę do siebie ;)

reklama
Do góry