reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie mogę się do giną dodzwonić bo teraz ma wizyty ja nie raz jak sucho w pokoju było to miałam krew ale później się unormowalo i było ok a od dziś rana sucholce z krwią i popołudniu myślałam że katar mi leci a to krew poleciała aż się zdziwiłam dziwnie się czuje

Może kup nawilżacz powietrza, a nie masz anemi ? Krwawienie z nosa jest normalne w ciąży, ja za to pluje krwią przy każdym myciu zębów. Spróbuj woda morska pryskać żeby nawilżyć. Wiem , że to uciążliwe ;/

reklama
5AC422A0-8D4E-40EA-9BC7-C7933BC3116C.jpeg
Jak co 2 tyg aktualizacja domku naszej córeczki Kornelii [emoji5]

Tak było w 28 tygodniu, tak jest teraz w 30/31 tygodniu :)

Zobacz załącznik 861474Zobacz załącznik 861475

A u was jak tam brzuszki? Tylko mój taki ogromny i rośnie z tygodnia na tydzień?
Ja mam taki se oo, nie czuje go narazie jako bym miała cos więcej, zaraz zrobię sobie samego brzuszka bez koszuli

Załączniki

• 5AC422A0-8D4E-40EA-9BC7-C7933BC3116C.jpeg
    5AC422A0-8D4E-40EA-9BC7-C7933BC3116C.jpeg
    560,3 KB · Wyświetleń: 134
Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
20180528_142414.jpg

20180528_143806.jpg

Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..

Załączniki

• 20180528_142414.jpg
    20180528_142414.jpg
    458,3 KB · Wyświetleń: 568
  • 20180528_143806.jpg
    20180528_143806.jpg
    746 KB · Wyświetleń: 577
W pierwszej ciąży na początku 8 miesiąca strasznie się załatwiłam klimatyzacja w samochodzie... nic nie pomagało... i mój gin przepisał mi wtedy pulmicort na 7 lub 10 dni ( steryd) to o ile dobrze się orientuję jest to samo co nebud i oprócz tego też azitriolek (antybiotyk) na 3 dni. Stosowałam nie widząc innej opcji na wyleczenie chociaż niektore opinie na necie mnie przekazały. .. w każdym razie synek urodził się zdrowy:) mam nadzieję że pomoglam:)

Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485

E tam, przepięknie wyglądasz :) cudowna sukienka na tym pierwszym zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️

@Bajunia prześliczna ta pierwsza sukienka :) wyglądasz bosko!
Też mam te sandałki, raz je założyłam i obtarły mnie chyba w 5 miejscach i teraz boje się w nich chodzić, musze poczekać aż mi się nogi wygoją.

W ogóle to w ciąży stopy mi urosły. Normalnie noszę 38 a teraz sandały kupiłam 40!!!!! i wszystkie jakie mierzyłam pasowały tylko 40 :) mam nadzieję że mi to minie po ciąży!

Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Wygladasz cudownie :p sliczne te sukienki ❤ tez chodze tępem babci z balkonikiem :D

Z naszego forum?
Tak, bardzo przykry temat :(

Ja gram w harrego Pottera hah :) polecam
Ja jedyne gry jakie toleruję to Final Fantasy i Dragon Age, hehe, cała reszta mogłaby dla mnie nie istnieć :p

Dostałam wlasnie w spadku po kuzynce ciotki spodnie ciążowe :D i są niby wygodne bo mają ten pas ale szerokie nogawki i czuję się jak rybak w nich :D chyba muszę kupić sobie jakies krotkie spodenki albo legginsy 3/4 ciążowe bo brzuch rośnie a jeszcze 1,5 msc a zaraz nie będę miała co na tyłek włożyć bo w sukienkach nie zawsze chodzę a do lekarza muszę mieć dół bo np jak pójdę na ktg to tak głupio leżec pół godziny z sukienką w górze i majtki na wierzchu a cxasem trzeba na bok się przekrecic i bym źle się czuła leżąc z wypięta pupą :D
Może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców z allegro czy cos online??
Bo po sklepach nie chce mi się chodzić :p
k nie chcesz za dużo wydawać to olx, na allegro nie znam konkretnych sprzedawców, a online t bonprix, ale tam moda ciążowa super tania nie jest. No ja jestem skazana na BP ze względu na moją gabarytową pupkę :p

Ja mam spodnie z panelem ale szczerze przy takich upałach to dodatkowa warstwą na brzuch więc w sumie ich nie noszę. Mam dresowe spodnie krótkie na gumce i zdecydowanie bardziej polecam kupić normalne spodenki na gumce niż te z panelami. Ja w sumie mam spódnice z happymum i spodnie takie normalne z Decathlona czy Lidla:)
W tym panelu to jest koszmarnie gorąco. Sukienek nie lubię, poza tym nie mam co do nich nałożyć i w ogóle czuję się źle w kieckach.

Hej dziewczyny.. jaki skwar dzis.. niewyobrazam sobie srodowa wizyte w miescie.. ugotuje sie chyba albo padne czekajac na autobus..
Ja dzisiaj przejechałam 2 przystanki w nieklimatyzowanym autobusie... bogowie niejedyni, myślałam że się roztopię razem z lodami jakie wiozłam w torbie...

reklama
Do góry