Aguu..la
Fanka BB :)
Po cesarce ile czasu czekaliście na kolejne dziecko? [emoji6]
Motylku, myślisz juz o drugim
Teoretycznie dwa lata..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po cesarce ile czasu czekaliście na kolejne dziecko? [emoji6]
No bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzykoZnam dziewczynę która rodząc CC ma różnice między dziećmi 13msc i wszystko było dobrze
Nie nie ja na razie myślę o sobocie [emoji16] ciekawi mnie jak to jest :/ bo mnie skasowalo to ze będę mieć cc jak dozyjemyMotylku, myślisz juz o drugim??
Teoretycznie dwa lata..
Temat mnie nie dotyczy właśnie bo rodziłam SNNo bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzyko
No bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzyko
Dzięki za info [emoji4]Moja bratowa zaszła po 1.5roku i straciła fasolke w 12tyg przestało bić serduszko. Lekarz stwierdził ze za wcześnie. Rany się nie do końca zablizniły... Po roku znów próbowali i teraz za kilka dni rodzi..
Hej wtorkowo! Piękny, słoneczny dzień się zapowiada.
Widzę dziewczyny ze temat płci zrobił się poważny... Kazdy mysli co bedzie. Każdy ma swoje małe marzenia.
Nam marzy się dziewczynka. Ale co bedzie bedziemy kochac najbardziej na świecie.
Nigdy nie zapomnę słów mojej nieżyjącej już 96 letniej babci która miała trzech synów i przeszła w życiu bardzo dużo rozwód, 10 letnie sprawy w sadzie o podział majątku, amputacje piersi, leczenie i śmierć jednego z synów w młodym wieku ale od zawsze powtarzała że jedyne czego w życiu nie doświadczyła to córka, która bardzo byłaby jej potrzebna w wielu zdrowotno-intymnych sytuacjach bo mimo tego że miala trzy cudowne synowe, to jednak synowa to nie to samo co córka... A zarówno moj tata jak i jego bracia byli wsparciem dla mamy ZAWSZE!
Ale to takie moje osobiste przemyślenia. Ja z moja mama mam b. dobry kontakt. Z teściowa niestety juz niekoniecznie...
Mnie gin liczy termin wg OM rożnica jest u mnie 2-3 dni...
Miłego dzionka.