reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratuluję komu się udało, za resztę trzymam kciuki. U mnie @ nadal brak czekam dalej i nie wiem kiedy się uda w końcu, jestem w szoku że udaje się nawet komuś 3 dni przed owu, my już próbowaliśmy co dwa dni i codziennie i nadal nic..... Może męża na badania trzeba wysłać? Narazie zapisałam się do ginekologa endokrynolog uwaga na..... 14 sierpnia:szok: więc czekam do wizyty a starania odpuszczam przynajmniej na tyle żeby o nich nie myśleć

reklama
Oj tam napewno nie. Staram się nie nastawiać. Po prostu nigdy tak nie miałam takich objawów, tyle czasu po owulacji. [emoji17] Ale boje się, że to może znowu torbiel, bo daje podobne objawy, bóle jajników itp. A jeszcze tyle czasu do testowania i chyba nie wytrzymam. [emoji53] Dziękuję kochana i Tobie też życzę żebyś zobaczyła swoje upragnione dwie kreseczki [emoji8]
No kurcze w koncu musi się kiedyś udać! No chyba ze na prawde coś jest nie tak ze mna eeh

U mnie jest tak, ze zawsze czuje czy to brzuch na owulacje czy na okres, dlatego ja jestem przezorna, musiałabym mieć na prawde jakieś mega objawy by wiedzieć ze to w koncu ciąża :laugh2: kurcze nie miałam się nastawiać i nie myśleć, ale jakiś mały promyczek nadziei mam. Szczerze to nie wiem co lepsze czy mieć nadzieje, czy myśleć ze znowu się nie uda:cool:
Ja nic nie czułam nigdy, naprawdę. Może jako nastolatka mówiłam " Jutro dostanę okres " I tak było rzeczywiście. Przestałam czuć cokolwiek. Jak widzę krew to wtedy " O okres " [emoji23] I taki szok. A tutaj pierwszy raz wyczułam owulacje. Bo była dość bolesna. I po okresie więc wiedziałam, że coś tu kurcze nie gra mi. Tak samo wyczułam torbiel. Nie wiedziałam dokładnie co się dzieje, ale też mi nie pasowało. Dlatego teraz jak czuje się dziwnie to wyczuwam od razu. Bo nigdy po prostu nic nie czuje. Ja właśnie też nie wiem jak się nastawić. Na razie staram się ignorować wszystko. Bo nawet nie wiem ile szans mam na zajście w ciążę. Fakt była owu ale co z tego. Nie zawsze może się udać za pierwszym razem. Dodatkowo przytulanki były około 2 dni przed i dzień po. Więc nawet nie wiem jakie szanse mam. Nie nastawiam się na nic. Ale no jednak czuje, że coś jest nie tak. Jajniki same z siebie tyle czasu po owu nie bolą. Piersi też, do okresu 3 tyg bo owu przedwczesna. Więc mi się to nie podoba. Z racji, że nigdy przy owu nie było objawów. Organizm to zagadka jakaś [emoji23]

Pieką was w ogóle sutki? Dziwne pytanie wiem [emoji23] Ja nie wiem czym spowodowane to wszystko jest. Czemu tak się dzieje, że po owulacji utrzymują się takie objawy. Chyba zostanę ginekologiem [emoji23] To będę wiedziała [emoji16]
Raz tsk miałam ze mnie piekły mega, a może byłam w ciąży a nawet nie wiem :baffled: ciężko powiedzieć czemu tsk

Ja nawet gdybym nie miała takiej przeszłości ginekologicznej jaką mam to bym nie wytrzymała do 8 tygodnia. :D Podziwiam kochana! :)

Ja bałam się pozamacicznej właśnie, ale stwierdziłam, że pójdę wcześniej jak coś mnie będzie niepokoić - nic takiego nie nastąpiło, więc czekałam cierpliwie ;p

Raz tsk miałam ze mnie piekły mega, a może byłam w ciąży a nawet nie wiem :baffled: ciężko powiedzieć czemu tsk
No mnie pieką troszkę. Jakbym wykarmiła cała wioskę [emoji23] Dosłownie pare dni temu narzekałam na cycki, że takie sobie są, opadnięte [emoji23] A tak mi nabrzmiały wczoraj i utrzymuje się to dziś też

Gratuluję komu się udało, za resztę trzymam kciuki. U mnie @ nadal brak czekam dalej i nie wiem kiedy się uda w końcu, jestem w szoku że udaje się nawet komuś 3 dni przed owu, my już próbowaliśmy co dwa dni i codziennie i nadal nic..... Może męża na badania trzeba wysłać? Narazie zapisałam się do ginekologa endokrynolog uwaga na..... 14 sierpnia:szok: więc czekam do wizyty a starania odpuszczam przynajmniej na tyle żeby o nich nie myśleć
Wyślij męża na badania, bynajmniej będziesz mieć pewność. I miałam tak jak Ty, ze nawet w dzień owu, przed i po były starania a nadal nic. Badanie nasienia tez mamy zrobic ale narazie ciężko z terminem

reklama
Ojej... @Mami_ami może to głupio zabrzmi, tylko chodzi mi o to, ze przynajmniej wiesz ze możesz mieć, jak już się udało raz, ja to nawet nie wiem bo w ciąży nigdy nie byłam i czesto mam głupie myśli ze może nie jest mi to pisane :( ze tyle czasu nic
No niby tak, ale jednak coś się dzieje, że nie rozwija się to dalej [emoji17] I boje się powtórki. Jak teraz mam jakieś tam objawy i za chwilę ustąpi wszystko. [emoji17] Jakiś strach jest. A ile się starasz już kochana?

Do góry