reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurcze od wczoraj mam temperaturę coś około 37.5 - 38.0. Mówiłam ginekologowi kazał zrobić badania ale mówił że to raczej nie jest spowodowane ciąża i iść do rodzinnego. Poszłam wszystko niby ok . Spotkaliście się z czymś takim ? Dziwna sprawa . Jeśli do piątku nie przejdzie mam iść znów na kontrolę do rodzinnego . Niepokoi mnie to troszkę . Zastanawiam się czy to może od upalow ale niby na słonku nie byłam

Kurcze od wczoraj mam temperaturę coś około 37.5 - 38.0. Mówiłam ginekologowi kazał zrobić badania ale mówił że to raczej nie jest spowodowane ciąża i iść do rodzinnego. Poszłam wszystko niby ok . Spotkaliście się z czymś takim ? Dziwna sprawa . Jeśli do piątku nie przejdzie mam iść znów na kontrolę do rodzinnego . Niepokoi mnie to troszkę . Zastanawiam się czy to może od upalow ale niby na słonku nie byłam
Hmm dziwne. A poza tym nic Ci nie jest? Nic Cię nie boli? Nawet typu ząb itp? Bo czasami od jakiegoś stanu zapalnego w organizmie może być gorączka

Nie nadążam wszystkiego czytać :) mam pytanie , będziecie miały baby shower ? Mi organizuje siostra , tak jak wieczór panieński tok temu . Znam tylko datę i oczywiście podałam listę przyjaciółek :) już się nie mogę doczekać , znając je będzie petarda :):)
Ja myśle, ze to fajne ;) Super, ze ktos Ci zrobi, mi w zasadzie nie ma tu kto i w sumie dla kogo. Wszystkie moje koleżanki w Polsce, razem z siostra. Tu mam tylko dwie takie dobre koleżanki. Dziś jedna z nich przyjeżdża do mnie na weekend, a druga nie mieszka aż tak daleko to może zrobimy sobie mini baby shower :p a tak na serio to pójdziemy do restauracji zjeść coś dobrego :D

Hmm dziwne. A poza tym nic Ci nie jest? Nic Cię nie boli? Nawet typu ząb itp? Bo czasami od jakiegoś stanu zapalnego w organizmie może być gorączka
No nic zupełnie nic.. ewentualnie boje się zakrzepicy bo od kilku dni mam mrowienie w nodze ale dziś zrobiłam badanie D-dimery i zobaczę jaki wynik bo niestety od tego też może być gorączka . No oby to nie było to . Pije saszetki na wzmocnienie , herbatę z lipy , nos mam nawilżać sola morska i zobaczę

Ja myśle, ze to fajne ;) Super, ze ktos Ci zrobi, mi w zasadzie nie ma tu kto i w sumie dla kogo. Wszystkie moje koleżanki w Polsce, razem z siostra. Tu mam tylko dwie takie dobre koleżanki. Dziś jedna z nich przyjeżdża do mnie na weekend, a druga nie mieszka aż tak daleko to może zrobimy sobie mini baby shower :p a tak na serio to pójdziemy do restauracji zjeść coś dobrego :D

To tez świetna opcja !!!:)

Ja akurat chodzę prywatnie, ale też słyszałam, że na NFZ są tylko 2 pierwsze, a trzecie już nie. Bo ono nie jest obowiązkowe.

ja też chodzę prywatnie i prenatalne każde 250 zł kosztuje..właśnie się dowiedziałam, że nie będzie lekarza w tą sobotę i będę miała prenatalne te 3 w kolejną sobotę 9 czerwca, a wtedy już będzie 30 tydzień :D ale u swojego gin mam wizytę w kolejną środę i już się nie mogę doczekać :D ciekawe jaki duży będzie Franio :D

reklama
Miałam identycznie w 1 ciąży ale w 38tc.zadnej infekcji, choroby itd A gorączka każdego popołudnia.

Do góry