E
Ewka34
Gość
Szlag.. musze isc do apteki po folik,bo zapomnialam.. prosilam szwagierke ale to zlala.. a wczoraj miala imieniny wiec tez pierdziele i zlewam to.. moja mloda ma katar.. a mezul w pracy.. i jak ja mam sie oszczedzac.. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Też bym nie wiedziała, jak sobie to wbić[emoji39] Zawsze odwracam głowę, przy pobieraniu krwi[emoji39]Ja wczoraj byłam u diabetologa dostałam insulinę rano i wieczorem bo nie mogę ogarnąć cukru na czczo(92-93-98) i po śniadaniu (różnie bywa raz ok raz nie)czy zjem mało czy dużo cukier fiziuje ale cóż lepiej tak niż się później martwić.Musialybyscie mnie dziś widzieć rano przed śniadaniem jak miałam sobie insulinę podać sama byłam i że strachu spocilam się jak sCzur masakra wyobraźnia ludzka nie ma granic myślę mocno wbić czy lekko w końcu 8 się zbliżała i lekko wbilam a to nic nie bolało jaki człowiek glupi
Ja mam w lipcu, tzn.w ciąży[emoji4]potem już na wrzesień jestem zapisana, więc mała przerwa.Idę dziś na ostatnią wizytę w ciąży u endokrynologaszkoda że to nie wizyta u gina - była by o wiele ciekawsza
![]()
No piękna waga[emoji16] uważaj na siebie. Ile cm ma szyjka? Wiesz może? [emoji4]Hejo dziewuszki
Ja po wizycie..
Mala ma 1800gprzez 2 tyg poszlo jej ponad 0.5kg ,szok normalnie
moja waga natomiast nie ulegla zmianie nadal mam 69kg jak 2 tyg temu, z mala oki, nie jest owinieta pepowina,wszystko oki,glowką na dol,ktg tez oki,serduszko,oki.. ale za to ja mam wiecej odpoczywac, bo szyjke mam miekka i na dole.. :/ czasami wyjade w polowie lipca.. cos tak czuje.. kupilam jej dzis to na rozm 62..
Zobacz załącznik 862163
A to dzis przyszlo :
Zobacz załącznik 862164 Zobacz załącznik 862165
Fajnie już takie spore te dzieciaczki są☺ ja na kolejnej wizycie będę miała 30+3 to zobaczymy ile mój mały będzie ważył☺Aha i ja dziś mam dokładnie 30 tydzień 3 dzień czyli 31 tydzień![]()
Nie powiedzial mi,tylko tyle ze jest miekka i nisko..Też bym nie wiedziała, jak sobie to wbić[emoji39] Zawsze odwracam głowę, przy pobieraniu krwi[emoji39]Ja mam w lipcu, tzn.w ciąży[emoji4]potem już na wrzesień jestem zapisana, więc mała przerwa. No piękna waga[emoji16] uważaj na siebie. Ile cm ma szyjka? Wiesz może? [emoji4]
Kurde...To takie szczątkowe informację[emoji4] ale wiesz, że masz się oszczędzać i to się liczy[emoji4]Nie powiedzial mi,tylko tyle ze jest miekka i nisko..
Czyli kolejna z nas ma więcej odpoczywać. Taki czas już dziewczynki, że musimy się bardziej oszczędzaćHejo dziewuszki
Ja po wizycie..
Mala ma 1800gprzez 2 tyg poszlo jej ponad 0.5kg ,szok normalnie
moja waga natomiast nie ulegla zmianie nadal mam 69kg jak 2 tyg temu, z mala oki, nie jest owinieta pepowina,wszystko oki,glowką na dol,ktg tez oki,serduszko,oki.. ale za to ja mam wiecej odpoczywac, bo szyjke mam miekka i na dole.. :/ czasami wyjade w polowie lipca.. cos tak czuje.. kupilam jej dzis to na rozm 62..
Zobacz załącznik 862163
A to dzis przyszlo :
Zobacz załącznik 862164 Zobacz załącznik 862165
DokladnieKurde...To takie szczątkowe informację[emoji4] ale wiesz, że masz się oszczędzać i to się liczy[emoji4]
Damy radeCzyli kolejna z nas ma więcej odpoczywać. Taki czas już dziewczynki, że musimy się bardziej oszczędzać
Dobrze, że z małą wszystko tak super![]()