reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia nie odpuszczamy,ja patrze na aktorki i inne celebrytki.A my przeciez wygladamy na 30 nie 40:p:)Koroniewska,Molek,Steczkowska,Figura itd jakos moga a maja pesel jak my albo starszy:oi co one moga miec dzieci jakos.
Masz nie odpuszczac,mnie tam kaza probowac do skutku.
Jeszcze z 2 lata walczymy:tak:

@marshia nie wiem czy przy nim sie nie podaje jakiegos progestagenu zeby nie zaburzyc cyklu.
Musi to madry lekarz przepisac .
Wiem ze teczowa to brała ona chodziła do dr P. Moze by sie udało jej popytac tym bardziej ze ma ta chorobe co Ty
@Nadja_n co u Ciebie? Szczepienia jeszcze wazne?

@marshia nie wczesniej niz za 2 mce. Ciaza i karmienie nadszarpnely moje zdrowie i dobrze byloby sie zregenerowac, wiec nie ma sie co spieszyc. A i znowu owulacje ucichly, wiec latwo nie pojdzie. Zdrowia i sily dla ciebie i mamy

@nafoczka sa tez ludzie... nie pokazuje palcem [emoji6]

@Destino - Bozia :D

@agatush spoko mnie tak łatwo się nie pokona. To pewnie od klimy ale zjadłam końska dawkę wit. C zrobiłam syrop z bzu i jest już lepiej :) z lodem dam rady :p
Nafoczka, dzisiaj nie środa, nie ma lodów!! :p

@marshia ale robisz co mozesz by zostac Mamusia a taka swiadomosc dla naszej psychiki to uwazam bardzo duzo. Czulabys sie lepiej gdybys nic nie robila?
Ja wkrotce mam wielka nadzieje miec zdrowy brzuszek do przejecia i bardzo bym chciala bys go przejela zycze Ci tego z calego serca ♡
Mam nadzieje, ze pozostale Babeczki mi wybacza :rolleyes2:ale tak mi mysli kolo @marshia ciagle kraza szczegolnie kibicuje po czesci z uwagi na podobny pesel i walke o kropka w tym samym czasie tu na forum.
@magda1208 ja tez nie mam leidena ale za to w ciazy p/p beta glikoproteinie 2 mialam poza norma i to bardzo dlatego biore fraxi i acard bralam i jestesmy w 38 tc takze moja propozycja znajdz lekarza moze tak jak ja hematologa badaj ddimery tak co 3 tyg. i nie wkladaj sobie na tzw zaś problemow bo Ty teraz oaza spokoju dla swojego Malenstwa masz byc :*
Dziewczynki ja termin porodu 15 czerwiec z usg 11 czerwiec. Rozwarcie na luzny palec ;) aktualnie boje sie bo Malutka miala miec max 2700 a tu pannice wychodowalam 3250 :)) dzis zaczelam popijac liscie malin i wiesiolek lykac i lekkie skurcze sie pojawiaja takze ten tego my w napieciu :D
A bobasek to jakos koniec czerwca asia jakos rowno ze mna takze posypia sie wolne brzuszki :)
To już za chwile!! Kciuki!!! :)

reklama
@iveo u mnie dalej staranka.pol roku minie koniec sierpnia bo 26lutego mialam ostatnie szczepienie.wiec jeszcze mam czerwiec,lipiec i sierpien teoretycznie na zajscie.
Mam wysokie amh jak ma moj pesel 77 rocznik jestem,ale maz ma nasienie marne,chociaz zachodzilam ladnie i tak.
Teraz od marca nic:crazy:
W kolejnym cyklu lece na monitoring.
Psa kupuje corce na koniec wakacji i bede go nianczyc;)
A w ogole to lece na Dominikane za miesiac:-p i mam wszystko gdzies...nawet Zike:szok:
Bedzie co ma byc.Pierwszy raz od 3lat nie ubezpieczylam wakacji od rezygnacji,jakby cos:szok:
Trzymam kciuki za nas wszystkie,grunt to nie poddawac sie.

Do góry