miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Tez myslalam, ze dlugo bede czekac znajac Twoje doswiadczenia z lozeczkami. Ja zamawialam w niedzielę i dzis juz jest![]()
Tez u tego sprzedawcy? No to masz szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez myslalam, ze dlugo bede czekac znajac Twoje doswiadczenia z lozeczkami. Ja zamawialam w niedzielę i dzis juz jest![]()
Krzyczą jak prą.. ale to nie ma sensu bo duzo sily ucieka i szybko sie meczaCudownieaż żałuję , że ja zrezygnowałam ze zdjęć
Haha. Pościeli może nie ale kocyków powinno starczyć
Ja prałam wszystko w mleczku do bieli
Wracaj bidulko do zdrowia ;-*
A ja już się głupia robię jak bliżej do porodu, więc spytam. Kobiety krzyczą bo boli jak już się prze żeby dziecko wyszło czy wcześniej jak są skurcze i rozwarcie się robi ?
Moja bratowa gryzla sobie rękę.. trochę głupie ale pomogło heh
Ja czapeczki mam sztuk 4 może jeszcze że 2 większe wyciągnę że strychu i to by było na tyle. Jak będzie tak gorąco to przecież czapeczka się przyda tylko po kąpieli więc nawet i 2 by starczyły.U sąsiada mały ma się urodzić w czerwcu więc te czapeczki pasowało dać teraz żeby się przydały..przynajmniej mam więcej miejsca w szafce![]()
Mariusz271? To jest sklep brzdąc.Nie pamietam od kogo zamawialasTez u tego sprzedawcy? No to masz szczęście![]()
Ale slicznaMoja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostalai zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Ja tezAle slicznaja bym pewnie w jej wieku na glupoty wydała
![]()
Moje całą ciążę nie rosnąNajlepiej kupic 2-3tyg przed porodem, bo piersi do tego czasu rosna![]()
Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostalai zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Czesc , gratulacje , super , ze sie udało !Witam sierpniowe mamusie
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udałoMam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród
Zdrówka drogie Panie i szczęśliwych rozwiązań![]()