reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeden Dzien mnie nie było, a tu 250 nowych wiadomosci, ciężko mi za Wami nadążyć :p u mnie ten długi weekend mega intensywnie z przyjaciolka i nie mam czasu tu do Was zaglądać, jedynie z rana zerknę i na wieczór już będąc w lozku (tak jak teraz). Jutro a w zasadzie dziś znow ruszamy w miasto :D po tym weekendzie będę chyba tydzień dochodziła do siebie i odpoczywała, bo teraz nie mamy czasu na odpoczynek. Dziś miał być luźniejszy Dzien, a wyszło jak zwykle :p praktycznie cały Dzien poza domem. Jeden plus jest taki, ze w końcu nie ma tych upalow i nawet było dość chłodno, koło 20 stopni, do tego przez większość dnia padał deszcz, a jutro ma być to samo :) Życzę Wam miłego weekendu :) Buziaki ;*

reklama
Kolejne zdjęcia dostałam [emoji7]
I jeszcze czekam na następne [emoji23]
Cieszę się, że tak wyszło, bo nawet bym nie wiedziała co tracę.
Majeczce i Alusiowi też na pewno zrobię wspólną sesje [emoji7] bo to cudna pamiątka.
received_10216740240043023.jpeg
received_10216741376351430.jpeg

Załączniki

• received_10216740240043023.jpeg
    received_10216740240043023.jpeg
    94,6 KB · Wyświetleń: 558
  • received_10216741376351430.jpeg
    received_10216741376351430.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 559
To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrze
Mój tez mi ciągle mówi , że mu się moje podobają , lubi je i nie chciał by zebym miała wielkie i później obwisłe :huh: a ja tam bym chciała C :D
Nie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]

A tak, standardowo coś do kuchni jeszcze zakupiłam [emoji16] ten dział lubię tam najbardziej[emoji4]
Jakie kupiłaś pudełko na pranie ? Ja też wczoraj kupiłam takie materiałowe w pepco i do kompletu dwa małe na kosmetyki :)

Mój tez mi ciągle mówi , że mu się moje podobają , lubi je i nie chciał by zebym miała wielkie i później obwisłe :huh: a ja tam bym chciała C :D

Jakie kupiłaś pudełko na pranie ? Ja też wczoraj kupiłam takie materiałowe w pepco i do kompletu dwa małe na kosmetyki :)

Ja miałam zawsze rozmiar B, a teraz mi poszedł rozmiar do góry i mam C :D ale chyba wolałabym swoje B :D

Ale dla synka czy ogólnie do domu? :D
Dla dziecka[emoji16]
Jak to niewiele do szczęścia potrzeba jak wcześniej trzeba było leżeć w domu [emoji23]
Żebyś wiedziała[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Kolejne zdjęcia dostałam [emoji7]
I jeszcze czekam na następne [emoji23]
Cieszę się, że tak wyszło, bo nawet bym nie wiedziała co tracę.
Majeczce i Alusiowi też na pewno zrobię wspólną sesje [emoji7] bo to cudna pamiątka.Zobacz załącznik 862960Zobacz załącznik 862961
Ale cudne[emoji7][emoji7][emoji7]

Już pokazuje[emoji4]on jest taki składany i nie za duży[emoji16]
Screenshot_20180602-092310.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180602-092310.jpg
    Screenshot_20180602-092310.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 435
Ja dziś wstałam ciesząc się że chłodno na dworze a tu po 2 godzinach znowu duszno i głowa mnie znowu zaczęła boleć a w pizdziet z taką aura wczoraj popołudniu jak się ochlodzilo do 23 °to normalnie odzylam a dziś powtórka z rozrywki
Ja już ciasto pięke moim domownikom na sobotni podwieczorek zobaczymy co wyjdzie bo przepis z netu już nie raz się przejechalam ale lubię eksperymenty i nie lubię piec w koło tego samego .Teraz leżę i odpoczywam bo przez tą dietę muszę rano wstawać i po xniadaniu godz coś robić żeby cukier nie skakał to później leżę i się byczej aż do momentu przygotowywania obiadu bo po nim znowu godz ruchu heh .....

Dziś moja córcia w brzuchu takie daje mi kopniaki pod zebra i w koło pępka że aż mnie boli wszystko nie wiem czy chce się obrócić czy co ale dziś chyba nóżke widziałam wystawala ponad brzuch dość mocno a może rączkę ale daje dziś czadu nie cały czas oczywiście tylko ma takie momenty cudne a zarazem bolące uczucie jak dotknelam rączki czy nóżki tak delikatnie to pomalutku chowala a jak corcia dotknęła to przestała się ruszać ale starsza tak zaczęła się śmiać głośno że zapewne maleństwo się wystraszylo heh....

Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)

reklama
Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)

Hehe właśnie też się zastanawiam dlaczego tak nikt się nie odzywa :D :D upały chyba tak dają w kość..i nie ma siły na nic :p ja właśnie sprzątam, później do rodziców pojadę, bo mają przyjechać bliźniaki od siostry, a wieczorem może przejadę się do pepco i rossmanna :D

Do góry