reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja np nie czuje żeby mi twardniał brzuch. Ale podobno do 10 razy na dzień to normalne. A w twojej ulotce nie pisze że w ciąży nie zaleca się używać aplikatora tylko palcem ? U mnie tak pisało [emoji4]
Palcem jest bezpieczniej.. Ja tych twardnien wczoraj mialam grubo ponad 10 ;) moze za duzo robilam w domu.. a lekarz mi mowil ze mam odpoczywac :p

reklama
Palcem jest bezpieczniej.. Ja tych twardnien wczoraj mialam grubo ponad 10 ;) moze za duzo robilam w domu.. a lekarz mi mowil ze mam odpoczywac :p
Ewka to odpoczywaj :) córa duża pewnie pomaga, poradza sobie z tatulkiem [emoji14] mnie się też już nie chce ale usilnie próbuje dotrzymac z odpoczynkiem chociaż do 34tygodnia :)

Ja też mam ich zawsze sporo...z tym, że dopiero niedawno "odkryłam", że nie zawsze to jest twardnienie brzucha...Czasem mylę je z zaparciami. Albo, jak zjem coś, co mnie uczula...A takie rzeczy też się zdarzają, bo słodyczy mi się chce[emoji23][emoji16] brzuch mi twardnieje, tylko inaczej niż przy skurczach[emoji4]

Dzień dobry :) my od 7 na nogach, wyszykowalismy się i już dojeżdżamy do Polkowic, bo na 11 msza w kościele i Komunia chrześniaka mojego Bartka. Także odpicowalam się i mam nadzieje, że wytrwam na mszy i do końca wszystkiego.

Miłego dnia :) dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.

IMG_1528011923.855385.jpg

Załączniki

• IMG_1528011923.855385.jpg
    IMG_1528011923.855385.jpg
    403,5 KB · Wyświetleń: 433
Dzień dobry :) my od 7 na nogach, wyszykowalismy się i już dojeżdżamy do Polkowic, bo na 11 msza w kościele i Komunia chrześniaka mojego Bartka. Także odpicowalam się i mam nadzieje, że wytrwam na mszy i do końca wszystkiego.

Miłego dnia :) dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.

Zobacz załącznik 863334
Ślicznie wyglądasz :*

Ewka to odpoczywaj :) córa duża pewnie pomaga, poradza sobie z tatulkiem [emoji14] mnie się też już nie chce ale usilnie próbuje dotrzymac z odpoczynkiem chociaż do 34tygodnia :)
Dzieki ;) Staram sie serio,ale nie umiem siedziec w miejscu,zawsze znajde cos co trzeba zrobic hyhy oni hmmm czy pomoga.. jak sie im powie :D zreszta stwierdza ze jest czysto itd :D

Dzieki ;) Staram sie serio,ale nie umiem siedziec w miejscu,zawsze znajde cos co trzeba zrobic hyhy oni hmmm czy pomoga.. jak sie im powie :D zreszta stwierdza ze jest czysto itd :D
A cora twoja ugotuje coś czy jeszcze nie ? Ja już nie pamiętam jak to jest mieć 14 lat :D wiem że jak miałam 16 to coś tam robiłam ale co było wcześniej - nie wiem :D

Ja nieaplikuje tym jajcem tylko czystym palcem ;) juz od poczatku ciazy tak robie,balam sie ze cos uszkodze tym aplikatorem ;) a brzuch tez mam twardy.. a jak leze to mam czesto te skurcze niebolesne i caly czas musze zmieniac pozycje zeby sie ich pozbyc ;)

Też się zastanawiałam nad rezygnacja z aplikatora, ale nie wiedziałam czy palcem nie będzie za płytko. Chyba też z niego zrezygnuję bo normalnie strach o przebicie wód płodowych.

Ja też mam ich zawsze sporo...z tym, że dopiero niedawno "odkryłam", że nie zawsze to jest twardnienie brzucha...Czasem mylę je z zaparciami. Albo, jak zjem coś, co mnie uczula...A takie rzeczy też się zdarzają, bo słodyczy mi się chce[emoji23][emoji16] brzuch mi twardnieje, tylko inaczej niż przy skurczach[emoji4]
Nie no te skurcze rozrozniam ;) ostatnio byly dosc bolesne,ale dobrze ze przeszlo.. :p nie chce jezdzic na IP :p

reklama
Do góry