E
Ewka34
Gość
Hyhyhy po porodzie nie jest zle ,aczkolwiek inaczejTrzeba się cieszyć i nacieszyc że ciasno . Nie wiem jak jest po porodzie bo jeszcze nie rodziłam ale wydaje mi się że potem może być różnienie wiem [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy po porodzie nie jest zle ,aczkolwiek inaczejTrzeba się cieszyć i nacieszyc że ciasno . Nie wiem jak jest po porodzie bo jeszcze nie rodziłam ale wydaje mi się że potem może być różnienie wiem [emoji14]
Właśnie miałam pisać że sama bym teraz zjadła hamburgera [emoji23][emoji23]O kurcze . Nie rób smaka na hamburgeramoże dobrze że mam do miasta daleko bo pewnie bym co tydzień coś takiego jadła
![]()
Budyn zrobikisiel zrobi
chleb uszykuje
z glodu nie umre,oni tez nie ,bo u nas nie musi byc obiadu,kazdy naje sie tym co jest w domu
poza tym moze pojedziemy nad jeziorko na hamburgera
![]()
Haha też mi się od razu zachciało hambka[emoji23][emoji16][emoji16] o matko![emoji4]O kurcze . Nie rób smaka na hamburgeramoże dobrze że mam do miasta daleko bo pewnie bym co tydzień coś takiego jadła
![]()
A jeśli mogę zapytać to później to wszystko wraca do normy sprzed ciąży czy różnie to bywa ? [emoji14]Hyhyhy po porodzie nie jest zle ,aczkolwiek inaczejtzn gdy wchodzil glebiej to bolalo mnie, wiec wolalam nie ryzykowac..
![]()
Mój nie zrobi [emoji23] musiałabym sama a mi się nie chce [emoji23]Haha też mi się od razu zachciało hambka[emoji23][emoji16][emoji16] o matko![emoji4]
Muszę męża pogonić, żeby zrobił takie domowe[emoji16]
Hyhyhy tam nad jeziorem, sa wlasnie takie domowe.. pyszneee ❤Haha też mi się od razu zachciało hambka[emoji23][emoji16][emoji16] o matko![emoji4]
Muszę męża pogonić, żeby zrobił takie domowe[emoji16]
U nas dziś pada od rana, więc pogoda znośna[emoji4]
A to mój robi pyszne, mieli mięso, potem smaży[emoji4] Mój jest mięsożerny na maxa[emoji23][emoji16]Mój nie zrobi [emoji23] musiałabym sama a mi się nie chce [emoji23]
Jak jutro będzie mi się chciało to pojadę do McDonald's [emoji23][emoji23]
Ooo takiego bym pochłonęła[emoji16][emoji16][emoji16]Hyhyhy tam nad jeziorem, sa wlasnie takie domowe.. pyszneee [emoji173]
U mnie nad ranem grzmialo i padalo ale znow garnek sie robi.. :/
Teoretycznie wracaA jeśli mogę zapytać to później to wszystko wraca do normy sprzed ciąży czy różnie to bywa ? [emoji14]