reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O kurcze . Nie rób smaka na hamburgera :) może dobrze że mam do miasta daleko bo pewnie bym co tydzień coś takiego jadła :D
Właśnie miałam pisać że sama bym teraz zjadła hamburgera [emoji23][emoji23]
Ale do teściowej na grilla jedziemy to męża nie namowie dziś na hamburgery [emoji23]

Budyn zrobi :D kisiel zrobi :D chleb uszykuje :D z glodu nie umre,oni tez nie ,bo u nas nie musi byc obiadu,kazdy naje sie tym co jest w domu :D poza tym moze pojedziemy nad jeziorko na hamburgera :p
O kurcze . Nie rób smaka na hamburgera :) może dobrze że mam do miasta daleko bo pewnie bym co tydzień coś takiego jadła :D
Haha też mi się od razu zachciało hambka[emoji23][emoji16][emoji16] o matko![emoji4]
Muszę męża pogonić, żeby zrobił takie domowe[emoji16]

U nas dziś pada od rana, więc pogoda znośna[emoji4]

Haha też mi się od razu zachciało hambka[emoji23][emoji16][emoji16] o matko![emoji4]
Mój nie zrobi [emoji23] musiałabym sama a mi się nie chce [emoji23]
Jak jutro będzie mi się chciało to pojadę do McDonald's [emoji23][emoji23]

U nas dziś pada od rana, więc pogoda znośna[emoji4]
Hyhyhy tam nad jeziorem, sa wlasnie takie domowe.. pyszneee ❤
U mnie nad ranem grzmialo i padalo ale znow garnek sie robi.. :/

Mój nie zrobi [emoji23] musiałabym sama a mi się nie chce [emoji23]
Jak jutro będzie mi się chciało to pojadę do McDonald's [emoji23][emoji23]
A to mój robi pyszne, mieli mięso, potem smaży[emoji4] Mój jest mięsożerny na maxa[emoji23][emoji16]

Ale takiego z maca albo takiego z budki to bym zjadła[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry