reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Znaczy się że gorsze niż na końcówce? To ja chyba w męża kapciach wrócę [emoji23] teraz już nogi mieszcza mi się tylko w jedne sandałki i jedne klapki
No te nogi to masakra. Ja swoje jeszczw mam szerokie tak ze nie kazde mi pasuja a teraz to nie wiem w czym bede chodzic. Kupilam jedne w ccc bo byly fajne szerokie, jak nie mam spuchnietych to jeszczw sie mieszcza a jak sa to zostały mi jedne sandalki które tez takie na styk sa. Dziewczyny macie jakies buty do polecenia szerokie?

reklama
CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
Znaczy się że gorsze niż na końcówce? To ja chyba w męża kapciach wrócę [emoji23] teraz już nogi mieszcza mi się tylko w jedne sandałki i jedne klapki
No to ja ze szpitala wychodziłam w klapkach. Dopiero od piątku chodze w starych butach, ale jeszcze troche pidbicie opuchniete. Dodaje zdjecie ale nie oddaje wielkosci lydek i kostek.

Załączniki

• CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
    CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
    229,4 KB · Wyświetleń: 420
No te nogi to masakra. Ja swoje jeszczw mam szerokie tak ze nie kazde mi pasuja a teraz to nie wiem w czym bede chodzic. Kupilam jedne w ccc bo byly fajne szerokie, jak nie mam spuchnietych to jeszczw sie mieszcza a jak sa to zostały mi jedne sandalki które tez takie na styk sa. Dziewczyny macie jakies buty do polecenia szerokie?
Najlepsze buty/ laczki męża :p

3x gorzej ha ha ha ha
Mnie bardzo w ciazy nogi nie puchly ale ja skonczylam na 35 tc :-p
Ale po Cc porodzie łydki i nogi to dosłownie jak szrek :laugh2: w bamboszach chodziłam po szpitalu :) bo 10 dni spałam tam z Marcelina po powrocue do fomu bylo juz lepiej duuuuzo lepiej . To nie trwa długo ale maly pakrc od nogi wygląda jak duzy a dyzy jak. ...

Japonki ?:D

Może te klapki od kosmetyczki jak się zrobi pediciure?? [emoji23]
Sorki ale mam ten sam problem i nie udało mi się nic namierzyć [emoji14]

Zobacz załącznik 863616
No to ja ze szpitala wychodziłam w klapkach. Dopiero od piątku chodze w starych butach, ale jeszcze troche pidbicie opuchniete. Dodaje zdjecie ale nie oddaje wielkosci lydek i kostek.
O rety... współczuję :/ to chyba jeszcze sporo przede mną. Ja jak wstaję w nocy siku lub rano to nie mogę stanąć na stopach... muszę się najpierw "rozchodzić"

3x gorzej ha ha ha ha
Mnie bardzo w ciazy nogi nie puchly ale ja skonczylam na 35 tc :-p
Ale po Cc porodzie łydki i nogi to dosłownie jak szrek :laugh2: w bamboszach chodziłam po szpitalu :) bo 10 dni spałam tam z Marcelina po powrocue do fomu bylo juz lepiej duuuuzo lepiej . To nie trwa długo ale maly pakrc od nogi wygląda jak duzy a dyzy jak. ...
Ja jestem w 32 tc i mój właśnie przestał wyglądać jak mały palec [emoji14]

reklama
Do góry