reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurcze ja to mam problem taki z obiadem ze trzy obiady dostałam od teściowej , mam oprócz tego młode ziemniaki które pasuje zużyć i pieczarki ( chce zrobić krem pieczarkowy ) w zamrażarce nie ma miejsca my tego nie przejemy teraz i aż nie wiem co zrobić z tymi obiadami :D dlatego jeszcze leżę :)
Zawsze możesz do mnie wyslac, co by się nie zmarnowało hehe ja tez leżę, zreszta mam jeszcze czas, bo mój wraca dopiero Ok 17 ;)

reklama
Zarówno z farbowaniem włosów, jak i robieniem paznokci to przestarzałe mity [emoji23] Która szanująca się fryzjerka czy stylistyka paznokci pozwoliłaby sobie żeby truć klientów. Teraz już nie ma szkodliwych farb z amoniakiem... przynajmniej nie są dozwolone. Na wszystko są normy[emoji4] Nie popadaj w paranoję [emoji8] sama się nakręcasz[emoji16] jakby to było takie szkodliwe, to pomyśl, ile osób nie będących w ciąży by chorowało[emoji4] Wszystko jest dla ludzi[emoji16] @KatiNails pięknie to wytłumaczyła!!![emoji16][emoji16][emoji16]
Bardziej szkodzi smog, czy inne pierwiastki lotne np.w okolicach hut[emoji4] arsen,rtęć....
Na skurcze stosuję się magnez[emoji16]No właśnie oni od lat to polecają[emoji16]Medela spoko, ale chyba dla mnie za droga. Zastanawiam się jeszcze nad Canpol easy start [emoji16]
A zobacz ten z lovi ;)

Mówimy o tym na co masz wpływ i przed czym możesz się chronić :) ale jasne, rozumiem twoja ironię, nikt nie lubi jak się komuś co radzi, ja tylko mówię co wiem, nikogo nie zmuszam, także luuuuz ;)
Ale ja nie mówiłam ironicznie absulutnie :D
I ja nie mówię nic, że robisz coś źle, bo jak najbardziej sprzątanie w maseczce czy rękawiczkach ma swoje uzasadnienie - słuszne z resztą.
Ja tylko mówię, że wszędzie jest dużo "zagrożeń" itp i nie ma też co popadać w za duży stres w drugą stronę. Ja traktuję wszystko z rozsądkiem :)

Zawsze możesz do mnie wyslac, co by się nie zmarnowało hehe ja tez leżę, zreszta mam jeszcze czas, bo mój wraca dopiero Ok 17 ;)
Nie wiem czy lubisz pieczarki bo w obiadach od teściowej pieczarki ( choć obiady różne ) :D
Mój wraca około 19.30 no ale mam kardiologa na 18.20 więc pasuje mi coś przygotować wcześniej . Dawno nie miałam takiego lenia [emoji53]

Dlatego ja mam zmywarkę Haha
Fajnie, ze humorki się nas dziś trzymają :D Taki poniedziałek nam nie straszny. Mąż pisał do mnie przed chwila co dziś na obiad robię, ja na to ze nic ha to zaczął się śmiać, ze mak (od dziś u nas nowe kupony) Haha

Przypomniał mi się kawał:

Kochanie, co dziś na obiad?
Nic!
Nic? Wczoraj też nic nie było.
Bo ugotowałam na dwa dni ;)

Nie no to jasne :) rozumiem :) mój woli akurat dostać 80% za opiekę, a mieć potem wypłacona kasę za urlop:)
Ale każdy kalkuluje tak żeby to jemu było najlepiej :D
No i z resztą u obcych to wiadomo, że najlepiej myśleć o sobie a nie o pracodawcy. A jak pracujesz u mamy to chcesz dla niej też jak najlepiej i chcesz się dogadać tak żeby wszyscy byli zadowoleni :)

Dlatego ja mam zmywarkę Haha
Fajnie, ze humorki się nas dziś trzymają :D Taki poniedziałek nam nie straszny. Mąż pisał do mnie przed chwila co dziś na obiad robię, ja na to ze nic ha to zaczął się śmiać, ze mak (od dziś u nas nowe kupony) Haha
My mieliśmy na poprzednim mieszkaniu. A tu od 3 miesięcy czekamy na tą zmywarkę co właściciel jak się wyprowadzaliśmy obiecał założyć..

reklama
Do góry