reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez sobie przyjemności nie odmawiam :D Placuszek z banana i płatków owsianychz jogurtem naturalnym i borówkami ❤️
IMG_0027.JPG

Zapomniałam się Wam pochwalić jakie kubki dostaliśmy od teściów na Dzien dziecka :-D
IMG_0026.JPG

Załączniki

• IMG_0027.JPG
    IMG_0027.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 329
  • IMG_0026.JPG
    IMG_0026.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 341
reklama
Akurat zwiększone / zmniejszone napięcie mięśniowe ma teraz bardzo dużo dzieci :) także urodzonych w terminie :)

Za dużo leków się bierze i później takie skutki.

Dlatego ja nie czytam Internetow i wypowiedzi wszzystkich. Lekarz powiedział, że bardzo dobrze robię, że tak nie czytam wszystkiego co popadnie i ze mam super podejście do spraw porodu itd :D

Akurat zwiększone / zmniejszone napięcie mięśniowe ma teraz bardzo dużo dzieci :) także urodzonych w terminie :)
I uznali ja jako późny wcześniak czy jakoś tak dziwne i na początku musiała jeździć czesto na kontrole do szpitala, i jeszcze parę innych rzeczy wyszło po czasie ale już nie pamiętam co.. :D ja w ciazy mam słabą pamiec :(

Ja tez sobie przyjemności nie odmawiam :D Placuszek z banana i płatków owsianychz jogurtem naturalnym i borówkami [emoji173]️
Zobacz załącznik 863849
Zapomniałam się Wam pochwalić jakie kubki dostaliśmy od teściów na Dzien dziecka :-D
Zobacz załącznik 863850

Mniam. Ja w ogóle apetyt ostatnio straciłam i jem bardzo mało jak na mnie. Max 2 posiłki dziennie. Dziś o 10 śniadanie i nadal nic oprócz tych truskawek i loda i czipsow. Obiadu nis mam ochoty, ale zrobię sobie kanapki z nutella :D

No pięknie [emoji177][emoji7]

A ta koleżanka żadnych lekow nie brała nawet witamin dla kobiet w ciąży nic , tylko kwas foliowy bo jej lekarz nic nie kazał brac . Wyniki miała zawsze dobre .

Za dużo leków się bierze i później takie skutki.

Dlatego ja nie czytam Internetow i wypowiedzi wszzystkich. Lekarz powiedział, że bardzo dobrze robię, że tak nie czytam wszystkiego co popadnie i ze mam super podejście do spraw porodu itd :D
Przede wszystkim nospa może powodować zmniejszone napięcie mięśniowe. Bo nie tylko mięśnie macicy rozluźnia ale i szkieletowe dziecka :(
Jak trzeba brać to trzeba.. wiadomo. Ale nawet na ulotce nopsy jest napisane że nie zalecane w ciąży.
Dobrze, bo co ma być i tak będzie. Pewnych spraw nie przewidzimy. Tym bardziej kiedy zacznie się poród.

I uznali ja jako późny wcześniak czy jakoś tak dziwne i na początku musiała jeździć czesto na kontrole do szpitala, i jeszcze parę innych rzeczy wyszło po czasie ale już nie pamiętam co.. :D ja w ciazy mam słabą pamiec :(
37tc to już dziecko w terminie. Chyba że miała małą masę urodzeniową, to wszystko bardzo prawdopodobne że mogli ją uznać za późnego wcześniaka.

Mniam. Ja w ogóle apetyt ostatnio straciłam i jem bardzo mało jak na mnie. Max 2 posiłki dziennie. Dziś o 10 śniadanie i nadal nic oprócz tych truskawek i loda i czipsow. Obiadu nis mam ochoty, ale zrobię sobie kanapki z nutella :D

No pięknie [emoji177][emoji7]
Przez ciepło tak sie jesc nie chce, u Ciebie to same dobroci :p ja na obiad miałam pierożki, a teraz deserek :D

reklama
Do góry