reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D Zobacz załącznik 863894
Hahaha :D biedna :D wyobraziłam to sobie :laugh2:

reklama
Nie zmeczylas sie tym zbieraniem? :p
Zmęczyłam się .. jakbym wiedziała że będę musiała sobie wyzbierać te truskawki to bym się zakradła do kogoś na pole i bym se cholera uzbierała i 12 zł by mi zostało w kieszeni :D
Wybacz[emoji16] ale śmieje się[emoji16]wyobraziłam sobie to[emoji16]
To z boku musiało śmiesznie wyglądać .. jeszcze takie przekleństwo na cały głos .. ale potem też się śmiałam :D

Pięknie [emoji7]U nas w szpitalu (4 lata temu ) pytali przed wypisem czy tacie wypisywać opiekę :)
Dodatkowo jak nie ma podstaw ?
Czy poród sn, czy CC to mimo wszystko ingerencja w ciało, organizm. Kobieta często jest osłabiona i przysługuje mężowi opieka na nią (nad chorym członkiem rodziny).
Ja miałam synka wyciaganego wakum ważył 4 kg. Po godz. przynieśli mi go do cyca ja się przekreciłam na bok i dostałam takich skórczy jak przy porodzie. Położna zadzwoniła po lekarza to nie przyszedł tylko kazał dać kroplówke znieczulajaca. Po godz położna chciała dotknąć mojego brzucha a ja krzyczałam z bólu. Zadzwoniła znowu i wkonicu się okazało że dostałam krwotoku pękła mi szyjka. Szybko czyszczenie, przetaczanie osocza potem krwi. Jak mnie wypisywali że szpitala to powiedział mi lekarz że powinnam mieć jeszcze raz przetaczana krew ale ze jestem młodą to dam radę. I jak poprosiłam o wypisanie zwolnienia dla męża to powiedział że nie może bo jestem zdrowa.

Ja miałam synka wyciaganego wakum ważył 4 kg. Po godz. przynieśli mi go do cyca ja się przekreciłam na bok i dostałam takich skórczy jak przy porodzie. Położna zadzwoniła po lekarza to nie przyszedł tylko kazał dać kroplówke znieczulajaca. Po godz położna chciała dotknąć mojego brzucha a ja krzyczałam z bólu. Zadzwoniła znowu i wkonicu się okazało że dostałam krwotoku pękła mi szyjka. Szybko czyszczenie, przetaczanie osocza potem krwi. Jak mnie wypisywali że szpitala to powiedział mi lekarz że powinnam mieć jeszcze raz przetaczana krew ale ze jestem młodą to dam radę. I jak poprosiłam o wypisanie zwolnienia dla męża to powiedział że nie może bo jestem zdrowa.
Jprdl... Szok !

Masakra.. :o

Co za chory kraj.. masakra. Żeby trzeba było się prosić i upominać o coś co się należy pacjentowi jak psu kiełbasa.. chyba oczywiste, że kobieta po porodzie i paru dniach w szpitalu potrzebuje pomocy partnera w domu i powinien bez łaski mieć minimum tydzień z pracy wolnego nad opiekę nad kobieta i dzieckiem.. chore

reklama
Ja mam na nogach, na rękach, na biuście, na brzuchu... ale poschodzilo Ci to? Bo ja Myslalam, ze to już ze mną na zawsze zostanie...
Co Ty ,po pierwszej ciazy zostalo ,i to na lewym udzie z boku,teraz mam na lewym udzie z przodu i wieksze troche od tamtego.. mysle ze mozna smarowac mascia/zelem z kasztanowca zeby je wzmocnic ;) chyba kupie go w aptece jutro ;)

Do góry