Angelika22
Fanka BB :)
Ciśnienie wysokie , zle wyniki i ogólnie osłabienie![]()
31 tygodni choć wg usg 32
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciśnienie wysokie , zle wyniki i ogólnie osłabienie![]()
Ja mam sporeA ja troche z innej beczki![]()
Mam straszne uplawy. Wkładkę zmieniam tak z 4 5 razy w ciagu dnia.
Zastanawiam się czy to normalne ma któraś tak?![]()
Ja mam maxi Cosi Citi i daszek mam i on sie da zdjąć jest materiałowyNie wiedziałam a można zamówić daszek do maxi Cosi Citi. I zamówię bo nawet przed słońcem nie miałabym inaczej jak chronić małej.. Zobacz załącznik 864653
DziekujeSzlafrok dobra rzecz, co chwile na badania wołają to trzeba założyć albo jak chcialam iść do bufetu po jakąś wodę czy cos to też zakładałam
![]()
Wózek prawie taki sam jak mójTo jest cabrio fix chyba haha
A wozek mam taki![]()
Już widzę , że mają daszkiJa mam maxi Cosi Citi i daszek mam i on sie da zdjąć jest materiałowy![]()
U nas trzeba mieć swójU mnie w szpitalu kupuje się strój za 25 zł i obowiązkowo ochrona na buty![]()
Mi się podobają czarne foteliki najbardziejJednak weźmiemy cabrio , jest trochę lepszy od Citi i daszek ma plastikowy nie materiałowy. Podobno dziecko się mniej w nim poci i jest wygodniejszy. A 100zl różnicy. Tylko pomóżcie z kolorem![]()
Zobacz załącznik 864668
Czekam na wizytę , odebrałam wyniki i widzę ze są bakterie w moczuwiedziałam ze coś się dzieje bo ileż można chodzić do wc
![]()
Mi się ten pierwszy z prawej na gorze podobaJednak weźmiemy cabrio , jest trochę lepszy od Citi i daszek ma plastikowy nie materiałowy. Podobno dziecko się mniej w nim poci i jest wygodniejszy. A 100zl różnicy. Tylko pomóżcie z kolorem
Zobacz załącznik 864668