Jak rodzilam 1 dziecko to była że mną kobieta i miała brzuszek jak ja w 6miesiacu a czekała na IP do porodu a jak ja koło niej ustalam to chuda byłam ciałem ale brzuch razy 3 do niej położne byly w szoku ze ona z tym brzuszkiem do porodu urodziła 30 min szybciej niż ja synka 2700g zdrowy wszystko okod początku tak mam[emoji4] dziś na szkole rodzenia miałam brzuch jak dziewczyny z 25tc[emoji23][emoji85]
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Musisz jesc wiecej lodow [emoji23]@GorzkaPomarańcza wygrałaś [emoji16] ale się nie poddaje jeszcze[emoji23][emoji16]
Anulaa88
Jak wyszliśmy, to od razu na lody pojechaliśmy[emoji23][emoji23] Marzyłam o lodach z maca [emoji16]Musisz jesc wiecej lodow [emoji23]
Lustysia
Apropo nutelli to ja mam czekoladowa rodzinkę [emoji23]Ja wczoraj kupiłam nutellę ale boje się ją otworzyć żeby nie mieć wyrzutów sumienia![]()
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
miloscwczasachpopkultury
O, widać mój suwaczek?
Ja wczoraj kupiłam nutellę ale boje się ją otworzyć żeby nie mieć wyrzutów sumienia![]()
Oj tam, nie ma co się przejmować Ja właśnie pół tabliczki czekolady wsunełam
Maljan
Ja mam sporo bluz i mam też chyba 3 takie misiowe pajacyki/kombinezonikiA macie coś cieplejszego? Chodzi mi o jakąś bluzę/sweterek? Coś grubszego niż pajacyk czy śpiochy. Widziałam gdzieś na liście wyprawkowej![]()
Maljan
Tylko pamiętaj że karetka zawiezie Cię do najbliższego szpitala, a nie do tego co chceszMy mamy 30km i najgorsze jest to że tylko ja mam prawko aktywne w rodzinie
Muszę liczyć albo na znajomą albo na karetkę.
reklama
Maljan
Brzuszek mały, ale jak ładnie wyglądasz@GorzkaPomarańcza masz mój brzuch[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 865045