gosia321
Fanka BB :)
Hehe w zaleznosci od dtazu pracya może to zależy która Pani robi badanie tak sobie liczy ?
Jest tam jakiś cennik ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe w zaleznosci od dtazu pracya może to zależy która Pani robi badanie tak sobie liczy ?
Jest tam jakiś cennik ?
Ktoś tu się chyba nie wyspałi jeszcze słabo widzi
Ja mam kochana prenatalne![]()
U mnie 38 tc cc. Mali tacy mali nie byli bo 2730 i 54, 3010 i 55cm [emoji6]Miałam na myśli ze „donoszona” ciaza bliźniacza trwa krucej
W Synevo w Warszawie około 50W zaleznosci od miejsca widzę że bardzo zroznicowane ceny sa. Ja wlasnie w synevo w Gorzowie mam tanio bo tak jak pisalam wczesniej 25,60zl.
Serio? O, to super. Mi ginekolog mówił ze na bliźniaki to sie prawie zawsze rodzą miesiąc szybciejU mnie 38 tc cc. Mali tacy mali nie byli bo 2730 i 54, 3010 i 55cm [emoji6]
Nie ja do mamy jeździłam zawsze na intralipid. Byłam z panem umówiona na 7 rano ale że u mnie to leci ponad 4h (P. zleca rozpuszczanie w pół litra, widziałam ze ty mialas w 250) to zadzwoniłam ze jak by przejeżdżał w okolic6 na jakieś zlecenie to nocuje. I podjechał o 22. Na motoOsz Tya Maz byl w domu?
![]()
Serio? O, to super. Mi ginekolog mówił ze na bliźniaki to sie prawie zawsze rodzą miesiąc szybciej
to chyba zależy od ciąży. Nie ma na to reguły. Jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży to leżała ze mną Pani z bliźniakami i już była w 38 tc. Bliźniakom się nie śpieszyło a ona się śmiała, że czekają aż lekarz prowadzący wróci z urlopu. I jak z nią leżałam przez kilka dni to nic się nie działo co zwiastowałoby że zacznie rodzić.
A miesiąc temu rodziła kuzynka bliźniaki i faktycznie przyszły o miesiąc przed czasem.
Także mi się wydaje, że to tak jak z normalną ciążą. Ja też urodziłam miesiąc wcześniej i nikt się nie spodziewał![]()
Drożej bo rośnieNie mam na cito. Wczoraj robiłam 40 dziś robiłam 45. To samo laboratorium [emoji55]
Serio serio ciąża książkowa jak zwykła pojedyncza. Zero sterydów na płucka. I ani jednego dnia w szputalu poza pobytem po cc [emoji2]Serio? O, to super. Mi ginekolog mówił ze na bliźniaki to sie prawie zawsze rodzą miesiąc szybciej