reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Koszula do porodu chyba nie musi być rozpinana na piersiach ? Do karmienia w razie czego podwine do góry nie ? :)
I pytanie mam jeszcze do osób które były już kiedyś na badaniu wzroku. Mogę iść pomalowana czy powinnam iść bez tuszu na rzęsach ? Robi to roznice ?
Ja nie mam do porodu rozpinanej na piersiach.
Jeśli będziesz mieć badanie oczu to takie z zakraplaniem, to może Ci się tusz rozmazać, ale to tylko tyle [emoji14] ja byłam pomalowana [emoji14]

reklama
My pp wizycie :) Mala wszystko ok:) nie ważył jej bo tydziem temu mialam prenatalne :) ale chociaz serduszka posluchalam ♥️♥️♥️
Co do cesarki mam sie przypomniec okolo 38 tygodnia czyli jakos 2 sierpnia, pewnie sprawdzi wtedy jak ma dyżury i sie umowimy :) najważniejsze, ze nie bedziemy musieli czekac po terminie :)

Mam do was pytanie co do kosmetyków dla malucha.
Jaki krem do pupy kupiliście taki na codzien nie na odparzenia już. Depanten jest dość drogi.
Jaki krem/ mleczko kupiliście do codziennej pielęgnacji całego ciałka? Nivea, Dove odpadają bo mają perfum i nie mają chyba info że od pierwszego dnia życia. Ja mogę mieć taniochę byle by bezpieczny.
Dziś staliśmy w Rossmanie i nie wybrałam nic.
Bambino krem pielęgnacyjny do całego ciała. Skład ma ok [emoji106] i w Rossmann kosztuje 9 zł .

Do pupci na co dzień Alantan Plus. Też kosztuje kilka złoty :) ja nie całe 6 zł dawałam w aptece Gemini.

reklama
Ja nie mam do porodu rozpinanej na piersiach.
Jeśli będziesz mieć badanie oczu to takie z zakraplaniem, to może Ci się tusz rozmazać, ale to tylko tyle [emoji14] ja byłam pomalowana [emoji14]
Mam nadzieję , że mi koszuli nie rozetna na pół bo założyłam bez guzików :D
Dziekii :) wolę nie straszyc ludzi bez chocby tuszu , do tego o 9 rano :D

Do góry