motylkowelove
Fanka BB :)
@motylkowelove - juz po wizycie? Czy czekasz?
Na 16 mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@motylkowelove - juz po wizycie? Czy czekasz?
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam usg prenatalne. Pani doktor powiedziała że wszytko ok, słyszeliśmy serduszko, widzieliśmy maluszka jeszcze nie wiemy jaka płeć. Ma 7 cm i z usg wychodzi że na 13 grudnia poród.![]()
W razie W bluzkę na jeden guzik na brzuszku zapinam I jest cacyJa mam strój dwuczęściowy z tym że majtki mam takie fajne odwijane że zakrywam cały brzuchoczywiście czapeczka na głowie nie opalalm twarzy
![]()
Witajcie, ja ddziś lekko nie wyspana...budzilam się co chwile
Plan byl jechac nad jezioro, ale jakies cholerne chmury wiszą i sama nie wiem co robić.
Co do piersi, to ogolnie mialam nawet nie A, takze nic, w kazdej ciazy rosly do C a po porodzie przy nawale mleka to juz nie wspomnę...po czym wracaly do rozmiarow sutkarok temu zrobilam operacje i wyszlo takie fajne 75C, takie tez staniki mam na stanie i juz sie nie mieszcze...obawiam sie co to bedzie do konca ciąży
Bola glownie sutki, wczesniej bolały bardziej jakos. Jedynie co dobre, to ze nic mi nie obwisnie
![]()
Ja nie będąc w ciąży również nigdy nie miałam, teraz odkąd jestem mam notorycznie i nie mogę zaleczyć.. To jest katorga.Ja od zawsze wietrze i odpukać nigdy żadnej infekcji nie miałam. Jest bardzo fajny artykuł na mamaginekolog.pl na temat wietrzenia i nie tylko, więc goraco polecam odwiedzic bloga![]()
Mi tezCoś mi poranne mdłości wróciły...
Ja tez non stop coś łapie, ale biorę też końskie dawki luteiny i to ona jest sprawcą.Ja nie będąc w ciąży również nigdy nie miałam, teraz odkąd jestem mam notorycznie i nie mogę zaleczyć.. To jest katorga.