reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Stosujecie jakies specjalne płyny do plukania do ciuszkow dzieciecych? Sa w ogole takie? Chyba nigdzie nie widzialam :)
Ja tym razem kupiłam z firmy bobini baby bo w lidlu były w promocji po 7,99 a wczoraj widziałam że lovela jest w promocji po 13,99

Załączniki

• 15285487413332029073123.jpg
    15285487413332029073123.jpg
    616 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Twój sie przynajmniej mamusi pokazuje nie jak moja wstydnisia. Od 20 tygodnia nie widziałam jej buziaczka :(
Pewnie zobaczę juz dopiero po porodzie :D będzie przytulaska mała bo ciągle schowana i wtulona w lozysko [emoji173]️
Hehe chce żebyś ją zobaczyła dopiero na żywo ;) podczas badania coś mówił do nas..ciekawe co [emoji23][emoji16]

Ja pisałam konkretnie o sytuacji mieszkania z rodzicami, bądź teściami, ze osobiście sobie tego nie wyobrażam. Tak, bo mój mąż jest od urodzenia tutaj :)
Mam rodzinę w Niemczech i też właśnie wzięli kredyt na dom . A to prawda że tam jest inaczej w tym sensie , że ludzie tak nie zwracają uwagi na to by mieć jakieś ogrodzenia , elewacje i ogólnie na estetykę ? [emoji14] tak właśnie rodzina to przedstawiła i się zastanawiam czy tak jest :)

Mam rodzinę w Niemczech i też właśnie wzięli kredyt na dom . A to prawda że tam jest inaczej w tym sensie , że ludzie tak nie zwracają uwagi na to by mieć jakieś ogrodzenia , elewacje i ogólnie na estetykę ? [emoji14] tak właśnie rodzina to przedstawiła i się zastanawiam czy tak jest :)
Wiesz co nie jestem tutaj jakos bardzo długo, ale szczerze mówiąc nie zauwazylam czegoś takiego o czym piszesz, sąsiedzi maja Np piękne ogródki, sama bym chciała taki. Wiadomo, ze może nie każdy tak dba, bo ludzie są różni i to jest wszędzie nie ważne czy tu czy w PL :)

Wiesz co nie jestem tutaj jakos bardzo długo, ale szczerze mówiąc nie zauwazylam czegoś takiego o czym piszesz, sąsiedzi maja Np piękne ogródki, sama bym chciała taki. Wiadomo, ze może nie każdy tak dba, bo ludzie są różni i to jest wszędzie nie ważne czy tu czy w PL :)
To nie wiem czym oni się tak zachwycali że tam się żyje lepiej bo nie ma przepychu jak u nas zeby tylko mieć lepiej od sąsiada , że nie ma właśnie wielkich ogrodów, pięknych ogrodzeń itp.. chyba że może od regionu zależy w którym się mieszka. No nie wiem skąd u nich takie zdanie :)

Moja mama pracowala w Niemczech i tez mowila ze jedni mieli bardzo ladnie inni to glajcarze.. ze np nie zbierali owocow z sadu woleli kupic, a to na drzewach gnilo.. itd..

reklama
Twój sie przynajmniej mamusi pokazuje nie jak moja wstydnisia. Od 20 tygodnia nie widziałam jej buziaczka :(
Pewnie zobaczę juz dopiero po porodzie :D będzie przytulaska mała bo ciągle schowana i wtulona w lozysko ❤️
Moja mała tez się nie pokazuje troszkę jej buźki widziałam w 18 tyg na 2 prenetalnych, ale od tamtej pory już nie. Poszłabym sobie na usg 3D, ale boje się ze dalej będzie się zakrywać rączkami i nic nie zobaczę, tak tez moja gin powiedziała ze może tak być skoro ciagle się chowa przed nami :p

Do góry