G
gosc12
Gość
Kupujecie pas poporodowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie nie, bo u nas na szkole rodzenia nie polecali.Kupujecie pas poporodowy ?
Ja w palce prałam wszystko nie patrzyłam nawet na metkiDziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
30 st pranie reczne/welnaDziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
Czuje się dobrze w dodatku mamy tak zaplanowana podróż że nie będę jechać więcej nic ok 3,5 h , jedziemy w miejsce gdzie się super zrelaksuje no i sprawdziłam gdzie szpital i jest 30 minut drogi od miejsca gdzie będziemy. Wrócę akurat w 36 TC. Jakby się coś okazało że nie mogę jechać to pojedzie mąż z córką sam i tyle ale nie sądzę. Myślę że urodzę w terminie także od powrotu jeszcze miesiąc do terminu porodu.Nie boisz się wyjeżdżać na wycieczki w tak późnym tygodniu ? Ja bym chyba się bała i też wątpię że miała bym sily![]()
Ja sie jeszcze zastanawiamKupujecie pas poporodowy ?
Ja prałam 40° syntetyczne nic się nie dzieje nawet domowe nasze w 60° syntetyczne piore co 3 tyg i nic im nie dolegaDziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
Ja wzielam na delikatne 30 lub 40 nie pamiętam. Ale wzięłam na motylku i nic się nie stałoDziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?