Maljan
Fanka BB :)
Kurcze to tak jakby 3tyg i 4 dni od mojego obecnego tygodniaNa lipcowkach dziewczyna urodziła dziś, w 35 tyg 6 dzień, ma 2,7 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to tak jakby 3tyg i 4 dni od mojego obecnego tygodniaNa lipcowkach dziewczyna urodziła dziś, w 35 tyg 6 dzień, ma 2,7 kg
W chińskiej galerii. Na dziale buty-torebki. Na piętrze z artykułami domowymi czyli najgorsza chemia, smrod, guma itp. ludzie jak wchodzili na zakupy to zielenieli z tego zapachu , dużo starszych Pań prawie mdlalo. Ja z przyzwyczajenia nic nie czułam. Ale od tamtej pory mam alergie. Będę leczyć po ciazyA gdzie pracowałaś?
Hyhyhy u mnie podobna zbieznoscKurcze to tak jakby 3tyg i 4 dni od mojego obecnego tygodnianie wyobrażam sobie, że miałabym rodzić za taki czas. Tzn ciągle mi się wydaje, że jeszcze dość sporo dni przede mną. Mam nadzieję, że wszystko ok z dzidzią, bo waga już całkiem fajna
![]()
No za trzy tygodnie ja i Oliwka będziemy w 37. Za tydzień kolejne dziewczynyTrzy tygodnie i u nas się zacznie![]()
Kurcze to tak jakby 3tyg i 4 dni od mojego obecnego tygodnianie wyobrażam sobie, że miałabym rodzić za taki czas. Tzn ciągle mi się wydaje, że jeszcze dość sporo dni przede mną. Mam nadzieję, że wszystko ok z dzidzią, bo waga już całkiem fajna
![]()
Oby tylko się ode mnie nie zaczęło bo ja za 3 tygodnie wyjeżdżam na 2 tygodnieTeż spojrzałam w kalendarz i to tak jak bym miała rodzić 28 czerwca .. a wtedy jest pełnia. Mam nadzieję , że na mnie nie zadziała![]()
Nie boisz się wyjeżdżać na wycieczki w tak późnym tygodniu ? Ja bym chyba się bała i też wątpię że miała bym silyOby tylko się ode mnie nie zaczęło bo ja za 3 tygodnie wyjeżdżam na 2 tygodniezresztą właśnie wtedy będę w 34-35 TC to jeszcze wcześnie.
Chyba takNasz czas zbliza sie wielkimi krokami
To ta co pisala ze jej wody odeszly?
Urodzilabys wilkolaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Też spojrzałam w kalendarz i to tak jak bym miała rodzić 28 czerwca .. a wtedy jest pełnia. Mam nadzieję , że na mnie nie zadziała![]()
Urodzilabys wilkolaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]