reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@doomi03 po odstawieniu tabletek zazwyczaj sie szybko zachodzi takzr bylabym dobrej mysli.

Dziewczyny troche sie podenerwowalam :( :( robilam w czwartek test o czulosci 10, wyszla bladziutka kreska, a w piatek zrobilam bete i wyszla az 103. Cholera, mialam nadzieje ze moze wyjdzie tak 10 albo 20 :( no nic, pewnie powtorze za kilka tygodni
Może tak być, że wychodzi jasna kreska mimo takiej wartości, bo różnie u kobiet bhcg przechodzi do moczu, a poza tym zależy od firmy. Już znam osobiście kilka dziewczyn, którym spóźniał się okres a test z moczu wyszedł po ponad tygodniu dopiero;)

reklama
@Fankakadry widać cień! Trzymam kciuki żeby ściemniał.
U mnie niestety drugi raz pokazał sie cień, i chwile pózniej @
Sama już nie wiem czy to biochemiczna? Także smutam, dzisiaj 1dc 6cs [emoji17]

Mam chwilę wolnego więc pomyślałam, że się trochę ponakręcam. :D Znalazłam kilka więcej żyłek na cyckach a skóra na nich wygląda na bardziej napiętą. :) Tylko kurczę brzuch dziś nie chce boleć a skupiam się, jak mogę. No wczoraj bolał! Dziś 21dc, 11dpo, do @ 4-5 dni.

Ja teraz czekam az sie skonczy @, tz wreszcie wroci akurat tak tuz po jej zakonczeniu i jedziemy dalej [emoji3]
10cs nie poddaje sie, nie nakrecam się ale wierzę ze wreszcie sie uda [emoji3]

reklama
Do góry