reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Teraz pewnie będzie trudniej wyjechać na tyle. A nie tesknilabys za mężem ? Ja nie wiem czy byłabym w stanie na 4 miesiące wyjechać . Jednak przyzwyczaiłam się jak do psa :D
To była nasza wspólna decyzja[emoji4] na pewno bym tęskniła. Z tym, że mogłabym raz zjechać na tydzień[emoji4] Podeszłam do tego zadaniowo... kolejny projekt i nowe doświadczenie[emoji4]Tym bardziej, że niewiele osób wytypowano[emoji4] Trochę pracy włożyłam w ten projekt i szkoda było, ale są rzeczy ważne i ważniejsze[emoji16]

reklama
To była nasza wspólna decyzja[emoji4] na pewno bym tęskniła. Z tym, że mogłabym raz zjechać na tydzień[emoji4] Podeszłam do tego zadaniowo... kolejny projekt i nowe doświadczenie[emoji4]Tym bardziej, że niewiele osób wytypowano[emoji4] Trochę pracy włożyłam w ten projekt i szkoda było, ale są rzeczy ważne i ważniejsze[emoji16]
Wspolna decyzja ale jednak Mąż zadbał o to żebyś nie wyjechala :D czyli jednak coś mu się nie podobało w wyjeździe [emoji16]

Koniec 33 :)
2018-06-09-21-49-35.jpg

Załączniki

• 2018-06-09-21-49-35.jpg
    2018-06-09-21-49-35.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Ja to bym chętnie została w domu i poczytała książkę ale tak rzadko mamy okazję być razem więc chcemy wziąć gdzieś dzieci. Szkoda mi ich teraz bo normalnie to codziennie gdzieś z nimi robiłam: rolki, rower, basen. Myślałam, że bd normalnie funkcjonować do konca ciąży jak w poprzednich ciążących ale nie daję rady brzuch ciągnie, rwa boli.

Mi się bardzo dłuży ta ciąża nie wiem dlaczego tak bym chciała żeby już był sierpień:)

Mi też jest szkoda teraz córki bo nie mogę się z nią bawić i wygłupiać jak przed ciążą. Chociaż ona jest bardzo wyrozumiała dla mnie i mi nieraz mówi że pobiegałybyśmy ale przecież mamusia nie może bo ma dzidziusia w brzuszku. Tak bym ją wzięła na ręce albo na barana. Zawsze jak mąż wróci z pracy to pierwsze co jak wejdzie do domu to musi ją wziąć na ręce i brzuchem na dół zrobić tzw "pszczołę". I latają po całym domu a Natalia udaje pszczołę ☺

Też mi się ta ciąża strasznie dłuży. Tym bardziej jak patrze na rozmiar brzucha to zastanawiam się jak ja będę wyglądać za 2 mce. Z Natalką to mi zleciało nie wiem kiedy..

Do góry