reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nadal w szpitalu . Ciśnienie waha się od 100/60 do nawet 166/100 w tym puls średnio 130 . Jutro maja założyć holter ale powiem Wam , jestem bardzo zawiedziona z opieki . Ciagle słyszę od położnych i gdzie to nadciśnienie a jak mam 141/90 to ze wszystko Ok górna granica normy a czuje ze mi serce wyskoczy :( przykre to .

Łoł. Jak ja bym miała takie ciśnienie 160 to chyba bym umarła. Jestem niskocisnieniowcem i tak powyżej 120 to się u mnie nie zdarza. Teraz w ciąży tylko puls mi wyskoczy. Najwyższy jaki zmierzyłam to 98 a nieraz czuję się bardzo źle i nie mierze bo nie mam czym w domu.
Ja się zawsze dziwię, że pielęgniarki czy położne dyskutują z przyczynami naszej obecności w szpitalu. Nikt tam nie leży dla przyjemności. Skoro dr skierował to chyba miał powód. Zdrowi ludzie w szpitalu nie leżą..
Przykre jak potrzebujesz opieki w miejscu gdzie Ci się to należy jak psu buda, a dostajesz ją z wielką łaską.. trzymaj się. Nie daj się ☺ i wracaj do domu z dobrymi wynikami ☺

A ja dzisiaj wizytuję o 17. Zastanawiam się o co spytać gina. Zawsze mam mnóstwo pytań w głowie przez ten miesiąc pomiędzy wizytami a potem jak zobaczę syna na monitorze to mi z radości wszystkie pytania wylatują z głowy i wtedy najważniejszą informacją jest że z nim wszystko dobrze i to że mogłam go podejrzeć.
Chyba muszę usiąść teraz i spróbować spisać wszystko na kartce ☺

A ja dzisiaj wizytuję o 17. Zastanawiam się o co spytać gina. Zawsze mam mnóstwo pytań w głowie przez ten miesiąc pomiędzy wizytami a potem jak zobaczę syna na monitorze to mi z radości wszystkie pytania wylatują z głowy i wtedy najważniejszą informacją jest że z nim wszystko dobrze i to że mogłam go podejrzeć.
Chyba muszę usiąść teraz i spróbować spisać wszystko na kartce [emoji5]
Ja spisuje pytania zawsze[emoji16] bo też zapominam[emoji16]

Chyba muszę usiąść teraz i spróbować spisać wszystko na kartce ☺
Ja spisuje w notesie między wizytami bo inaczej też zapominałam. A teraz jak zapisuje to się lekarz śmieje że mam kajecik i lecę z przepytywaniem.

reklama
Do góry