reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Najwazniejsze, ze z Twoim wzrokiem wszystko w porządku :)
Ja jeszcze mnostwo rzeczy potrzebuje :p ale Przynajmiej zamowilam dziś te koszule z tej strony słodki sen, mam nadzieje ze z rozmiarem trafie, bo wzięłam aż 3 i szlafrok, a dostanę je dopiero jak rodzice przyjadą, ewentualnie jeśli szybciej pojedziemy do taty. Ale to w przypadku gdy jednak musiał nam dokupić te farby do malowania pokoju, ale myśle ze bez tego się nie obejdzie, a nie możemy czekac do połowy lipca żeby zacząć tam coś robic ;)

Tez mam 3 koszule od nich. Wzięłam dwie w rozm.M i jedna S
I ta mniejsza jest mała na ciążę , obcisła jest. Ale po porodzie jak brzuch zejdzie to będzie w sam raz :) ale ze szlafroka jestem bardzo nie zadowolona. Miałam odesłać ale już mi się bawić z tym nie chciało..
To będziemy remontować razem :D my też będziemy w końcu się meblować, dekorować, kupować poerdolki typu garczki, obrusy, kwiatki na okna i cała reszte. Też doczekać się nie mogę ❤️ tylko ciekawe kiedy nam się uda, czy przed porodem czy zaczniemy dopiero po. Ciekawe kiedy mała zechce wyjsc :) chcielibyśmy skończyć i wyprowadzić się do połowu lub końca sierpnia. W zależności jak długo K będzie mógł być przy nas.

Widziałam na polowkowym i mamy wyraźne zdjęcie. Trochę wygląda jak mała małpka, ale moja i dla mnie najpiękniejsza ❤️ cudowna pamiatka ❤️ od tamtej pory jest schowana w lozysko i nie da rady jej zobaczyć. Heh :p
Zobacz załącznik 866362
Pewnie , że nie ma reguły. 37tydzien kończę 7lipca. Więc oficjalnie ciąża donoszona i mogę rodzić. Ale termin i 40tydzien wypada 28lipca. Przenoszę tydzień i już któraś z Was będzie tulić przede mną :) ja się nie nastawiam ale czuję , że urodzę między 36-9 tygodniem. Jakieś takie mam przeczucie. Ale jak będzie, nikt nie wie :) a ty na kiedy masz termin ?:)
Ja mam 40 tydz na 28 lipiec.. :/

Ja dziś zakupiłam klapki pod prysznic skarpety na porodowKE w razie "W" heh nożyczki dla maleństwa bo zapomniałam i zostało mi tylko sól fizjologiczna i coś do noska dla małej no i spakować torby bo jakoś się zebrać nie mogę;)wypralam wczoraj torby i dziś weny nie miałam ;)
A mi dzisiaj przyszła przedostatnia paczka ze smyka, z prześcieradełkami, pojemnikiem na smoczek, szczoteczką gumową do dziąsełek, klinem, śliniaczkami i ślicznym rożkiem [emoji7]
Jeszcze czekam na jedną przesyłkę czyli wanienkę.
I mam wszystko oprócz pampersów :D

Ja dziś zakupiłam klapki pod prysznic skarpety na porodowKE w razie "W" heh nożyczki dla maleństwa bo zapomniałam i zostało mi tylko sól fizjologiczna i coś do noska dla małej no i spakować torby bo jakoś się zebrać nie mogę;)wypralam wczoraj torby i dziś weny nie miałam ;)

A ja nie mam nic do noska :o a co się używa ? I konieczne to jest ?
I skarpety wzięłaś takie typowe zimowe ciepłe ? Bo ja w lato po domu muszę mieć skarpety nawet bo tak mi nogi marzną a przy porodzie podobno tym bardziej kobiety potrzebują. Tylko czy nie głupio będzie w takich pampuchach ?:D

reklama
A mi dzisiaj przyszła przedostatnia paczka ze smyka, z prześcieradełkami, pojemnikiem na smoczek, szczoteczką gumową do dziąsełek, klinem, śliniaczkami i ślicznym rożkiem [emoji7]
Jeszcze czekam na jedną przesyłkę czyli wanienkę.
I mam wszystko oprócz pampersów :D
Ja kupilam teraz w biedrze dady ale 2 ,poza tym mama i brat kupuja mi pieluchy i powiedzialam ze ogolnie dady ale chce wyprobowac z rossmana te fun&fit 2 i eco pieluchy bambusowe jednorazowe i mi kupia :p

Do góry