Biedroneczka10
Fanka BB :)
No jak są wszystkie jednoosobowe to luks, u nas głównie 2 osobowe.@miloscwczasachpopkultury ja z mloda lezalam w takiej jednoosobowej ,a jak teraz bedzie.. zobaczymy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak są wszystkie jednoosobowe to luks, u nas głównie 2 osobowe.@miloscwczasachpopkultury ja z mloda lezalam w takiej jednoosobowej ,a jak teraz bedzie.. zobaczymy![]()
Ja czytalam na stronie mojego ze jest 1 sala jednoosobowa,kilka dwu i pozniej kilkuosobowa.. :/ nie chcialabym lezec w kilkuosobowej sali :/No jak są wszystkie jednoosobowe to luks, u nas głównie 2 osobowe.
Ja mam dwa smoczki a tylko dlatego ze razem z butelka byl jeden gratisIle macie smoczków dla dziecka?
Co myślicie o chusteczkach z dady? Widziałam w biedronce za 19.99 7x72 szt
Ja kupiłam na razie dwa z aventuIle macie smoczków dla dziecka?
Mam nadzieję , że nie macie mi za zle , że ja mam termin na koniec lipca a jestem u Was sierpniowek [emoji23]No też czytam codziennie [emoji4] To żadna tajemnica[emoji23][emoji16] tak, jak napisałaś.. mają ustalone terminy na cc, czyli planowane[emoji4] Zawsze zdarzają się przypadki z szybszym porodami[emoji4] czy to ze względu na szyjkę, czy inne rzeczy. U nas też pewnie będą takie przypadki[emoji4]
Zawsze to porównuje do sytuacji, jakby któraś z dziewczyn mających termin na koniec sierpnia, zapisała się do forum dziewczyn z września i tam zaczęła je "straszyć" przedwczesnym porodem [emoji16]
2 smoczki mamIle macie smoczków dla dziecka?
To jeszcze nie jest koniec on potrafi do 21-22 przyjmować cały czas jest w poczekalni 5 -6 kobiet a wolę być wcześniej bo jeszcze coś kuma a później po tylu godz to nie wiem czy on coś jarzyA nie mogłabyś przyjść na sam koniec ? Czyli na tą 18 np ?
Smoczki aventa w Rossmann mają wyprzedaż po 17.99 2szt2 smoczki mam
Ja mam całe dwa smoczki i to tylko dlatego, że mi siostra z pracy przyniosła, hehe, firmowe, mercedesIle macie smoczków dla dziecka?