reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha :)
A matka niedlugo z gołym tylkiem :)
Jakie piękne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja ostatnio widziałam w h&m taki piękny komplecik arbuzik, właśnie mi o nim przypomniałaś i chyba go chce! Nie mogę go znaleźć na stronie, ale znalazłam inny komplecik, który już dostaliśmy, tylko w rozmiarze 50, obym chociaż z raz ubrała małej ;)
IMG_0090.PNG

Tyle piękności aż bym pojechała do sklepu zobaczyć co maja [emoji7] ale poki co jak doczytam was z wczoraj pojde pooglądać co już mamy ❤️ żeby nie kupić za dużo w jednym rozmiarze :p

Załączniki

• IMG_0090.PNG
    IMG_0090.PNG
    128,8 KB · Wyświetleń: 366
A kiedy robiłaś druga? U mnie tez ujemny wyszedł. Ale nie mowila nic lekarka kiedy powtórzyć, u nas to badanie nie jest już refundowane, Wiec musiałam za to zaplacic 60€ z jeszcze jakimś innym badaniem, nawet nie wiem co to było...

Drugi raz toskoplazmozę robiłam przed wizytą w maju czyli to był 26 tydzień. Za badanie zapłaciłam 60 zł. Gin kazała zrobić bo mogłam się zarazić w czasie ciąży ale drugi raz wynik był ujemny

Drugi raz toskoplazmozę robiłam przed wizytą w maju czyli to był 26 tydzień. Za badanie zapłaciłam 60 zł. Gin kazała zrobić bo mogłam się zarazić w czasie ciąży ale drugi raz wynik był ujemny
Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to ;)

Piszecie tu o pierogach a ja to sobie mogę pomarzyć;( przez cukrzycę:( u mnie dziś ogorkowa i naleśniki dla rodzinki a ja o 13 swój obiadek:kasza pęczAK,pierś z grilla,kapusta kiszona Maślanka 1 szkl.i na deser brzoskwinia;) mmmmm ps.tylko brzoskwinia mi odpowiada ;)Oki uciekam jeść i do gina mykam bo xnowu czeka mnie 3-4 godz wyrwane z dnia ;)
Aaa zakupiłam torbę i się będę pakować popołudniu nie droga39.99 a fajna -taka kobieca ;)
Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść :)
Zobacz załącznik 866923 Właśnie przyszło moje zamówienie z zalando, klapki i kosmetyczka dla mnie do szpitala oraz strój dla mnie. Jest bardzo ładny i ogolnie teraz wydaje się być spoko, ale nie wiem co będzie za miesiac, zastanawiam się czy nie wymienić go na większy. Jeśli chodzi o klapki to tez mega mi się podobają, ale ciężko mi się je ubiera na nogę, muszę na sile pomagac sobie rękami, wiec raczej się to nie sprawdzi... A wydaje mi się, ze nie mam jakiś szerokich stop, Wiec to chyba tylko na takie chudziutkie :p nie wiem czy jak wymienię na większe to coś to da :/ Jedynie do kosmetyczki nie mam zastrzeżeń, bo to na szczęście nie musi pasowac, Wiec jest okej :D

Muszę nadrobić teraz cały wczorajszy Dzien ;) Trochę tego napisaliście :D
Klapki fajne :D ile dałaś ?:)
Dokładnie to samo miałam pisać że super że Wam się tak szybko udało. U mnie podobna historia tyle że nie miałam łyżeczkowania tylko farmakologicznie się udało. Ale pomimo starań dopiero po pół roku się udało w ta ciążę zajść.
Prawda że tak miało być i tego też się trzymam, już miałam mieć podawane leki pomagające zajść w ciążę jak się okazało że się udało:)
Nie wiem czemu tak jest ale znam bardzo dużo dziewczyn w podobnej sytuacji i to jest straszne że jak się chce dzidziusia to tak często się nie udaje:(
Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą. :(
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie :( jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc ❤️
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p
A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?

Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiem :)
Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(

Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to ;)

Pewnie to zależy od lekarza bo widać że każda z nas ma prowadzoną ciążę trochę inaczej, jedne z nas mają co wizytę podstawowe badania a inne co drugą lub trzecią itd. :D
Jak mi zleciła to zrobiłam :D ale na kiłę czy hiv to mi nic nie mówiła także nie wiem czy jeszcze zleci czy nie :D

reklama
Do góry