reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeej ! :) W końcu masz brzuszek :):):)
Super ❤️❤️
Teraz rośnie już konkretnie :) i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia :) w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..:D a Ty kiedy masz teraz wizytę ? :)

Wydaje mi się , że jak weźmiesz rozmiar większe to mogą być za długie. Najlepiej jak zalozysz grube skarpetki i pochodzisz w nich troche. Rozciagniesz na szerokość a na długość będą idealne :)
Nie da rady, one za bardzo cisną. Maja bardzo grube te 'paski' z takiej jakby gąbki w srodku i przez to są małe :/ nawet nie wiem czy rozmiar większy coś pomoze...

Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść :)

Klapki fajne :D ile dałaś ?:)

Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą. :(
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie :( jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc [emoji173]️

A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?

Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(
Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*

Oj bidulka z tymi bólami wszystkimi :( ja to oprócz twardnień brzuszka i duchoty, na nic nie narzekam. Nie boli mnie ani kręgosłup ani nic innego.

Teraz rośnie już konkretnie :) i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia :) w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..:D a Ty kiedy masz teraz wizytę ? :)
Mi dal tylko na krew mocz i glukoze ;)

reklama
Jaki pojemniczek na wode? Nic tam nie ma, same pestki wisni ;) podgrzewasz w piekarniku np przez 8-10 minut (dla mnie pewniej niz w mikrofali ;) ) albo gdy juz kaloryfery grzeja na kaloryfer kladziesz ;)
Moja tez pcha pod zebra i w pecherz i w przepone i w zoladek.. brzuch tez mnie boli.. takie jakby skurcze juz na dole,mocne dosc ale to nie to jeszcze ;) w nocy tak boli ze az mi sie ryczec chce.. dobrze ze przechodzi ;)

Aha :) to może też się zdecyduje na kupno :)
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał :)

Do góry