hahaha impreza będzie przednia - cycki będą skakały a mleko będzie się lało!!!![]()
Ha, ha...przy Twoim poprzednim poście pomyślałam o latającym wszędzie nasieniu, teraz cieknące mleko...będzie grubo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha impreza będzie przednia - cycki będą skakały a mleko będzie się lało!!!![]()
Oddając Wam mojego męża miałam na myśli że to Wy się nim zajmiecieSuperZostawienie chłopów samych z dziećmi mogłoby trochę popsuć zabawę, a tak to będziemy spokojne
A Twój będzie nas pilnował, żebyśmy w wirze zabawy nie zapominały o karmieniu
![]()
Z magnezu to magneB6 - farmaceuci zawsze to daja jak jest ciaza. W Novum zalecali żeby ze 4 dziennie minimum łykać. Ze to wycisza troszkę maciceNic takiego nie łykam biorę tylko estrofem, Luteinę dowcipną a teraz ta pod język no i kwas. Napisz mi prozĘ co najlepiej kupić![]()
Nie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierzeHahaha weźcie se na to grupowe spotkanie whisky i potem beda te cudowne naturalsy
Tylko opiekunke trzeba załatwić![]()
Dziewczynki wy tam lepiej nic nie pożyczajcie bo ktoś musi na lekarzy robićHa, ha...przy Twoim poprzednim poście pomyślałam o latającym wszędzie nasieniu, teraz cieknące mleko...będzie grubo![]()
Dziewczynki wy tam lepiej nic nie pożyczajcie bo ktoś musi na lekarzy robićKoliberku trzymaj się bidulko i nie daj się nerwom 4 dpt i okres
będzie dobrze
Jak brzucho? Lepiej? Ja nie mogę spać tak stresuje się ta betą... dziś dla odmiany nic nie czuję, brzuch jakiś taki płaski się zrobił, przestał boleć, w głowie same czarne myśli...Kochane wy moje, życzę wam udanego i pełnego dobrych wieści dniadziękuję że jesteście...
Cześć,Witajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
Ja miałam dni ze kulo jak cholera i ze nic a nic. A brzuch grubieje od bąkówJak brzucho? Lepiej? Ja nie mogę spać tak stresuje się ta betą... dziś dla odmiany nic nie czuję, brzuch jakiś taki płaski się zrobił, przestał boleć, w głowie same czarne myśli...