miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
To cieszę się, że to była świadoma decyzja rodziców i wyszło ci to na dobre. Fajnie, że ci się tak ułożyło, masz kontakt z z obojgiem rodziców, cieszę się![]()
Dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To cieszę się, że to była świadoma decyzja rodziców i wyszło ci to na dobre. Fajnie, że ci się tak ułożyło, masz kontakt z z obojgiem rodziców, cieszę się![]()
Też nie biorę ręcznika, wacików bo położne mają i same kąpią, ogarniają pępek i oczka. Po kąpaniu też same ubierały tylko prosiły o czyste ubranka.
No ja mówię właśnie o takich jak ty KlaudiaMy raczej zamówimy coś takiego Zobacz załącznik 867212 Zobacz załącznik 867213
Ale te pluszowe też śliczne [emoji173]️
Też lubię smażoną kaszankę mniam
Tych podpasek różowych wzięłabym 2op. Będzie gorąco a w pierwszych 2 dobach mocno leci. Biorę jeszcze taki krem do sutków ale może być zwykły linomag i herbatkę na laktację. Spakowałaś szklankę, sztućce?
Ja też śpię jak zabita, a nawet jeszcze bardziej zabita niż ty, bo ja nawet na siku nie wstaję [emoji23] dopiero koło 8-9 idę siku![]()
Ja też śpię jak mops. Nawet na siku nie wstaję.Wohohooh to powiem Ci, że będziemy miały ciężko jak te nasze bobofruty wyjdą z nas już hah![]()
Ja się będę pakowała za miesiąc to też pewnie będę Was pytaćWłaśnie spakowałam 2 paczki także 20 szta no tak, mam ta maść maltan do sutków i już dopakuje, wiec dzięki
![]()
Herbatkę muszę dokupić jeszcze. A tego nie, tez fakt![]()
Ja też tak uważam. Nie wiem kiedy to zleciało. przecież tyle miesiecy, tyle dni.. a tu chwila moment i będziemy tulićleci ten czasno 9 miesiąc to już poważnie brzmi
u mnie nie trzeba ręczników dla dzidzi bo położne kąpią dziecko
![]()
Mam z oilan kremik do ciałka ale chyba na wyjścia nie będzie ok ? Lepiej kupić taki typowy do buzi , jak myślisz ?@klaudiaa975 nie to nie jest przeciwsłoneczny ale ja nie chcę na taką mała buziunie dawać filtrow.