reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój facet też nie raz dla świętego spokoju coś kupi jak się upre [emoji23] ale ja to tak raczej wydaje mi się rozsądnie podchodzę do tematu wyprawki. Staram się nie przesadzić bo przecież sklepów nagle nie zlikwidują [emoji6] kosza na pampersy nie kupuje. Mam wszedzie względnie blisko u siebie w domku :)
Spotkałam raz w sklepie mamę wczesniaczka i tak jakoś zaczęła się rozmowa i właśnie mówiła mi żeby broń Boże nie kupować wielu rzeczy bo połowa rzeczy co się ma niby przydać to się nie przyda. [emoji16] I tak też robię :D
Też staram się nie przesadzac. Wydaje mi się, że wszystkie te rzeczy które kupiłam się przydadzą i raczej są potrzebne ;) ale jak będzie w rzeczywistości to wyjdzie w praniu :p przy drugim na pewno będę patrzyła na zakupy minimalistycznie :)

reklama
Byłam wczoraj u kuzynki która ma 2 dzieci i opowiadała mi że przy pierwszym szalała, kupowała wszystko co się dało, brała ubranka które jej się podobały a po prostu dużo rzeczy w ogóle nie użyła a co do ubranek to ubierała tylko te ulubione a reszta leżała. Przy drugim już przystopowała i kupiła tylko to co jej się przydało przy pierwszym i przez to uchroniła trochę swoje finanse :D

Ale śliczny smietniczek[emoji173]️[emoji7][emoji7] skąd i za ile??

Wow, to za darmo to z hippa?? Zaraz się tez zarejestruje tam jeśli tak :D
Dziękuje ;* 10€ jak dobrze pamietam :) Musisz poprosić swojego faceta, żeby kupił w niemieckim Tedim ;) ale właśnie wyczytałam, ze w tym roku Tedi ma się pojawić tez w PL, także będzie konkurencja dla Pepco :p
Jeśli chodzi o próbki to za darmo, tylko ja się rejestrowałem na Hipp DE.

Mam pytanie, ile wysokości ma zwykle łóżeczko 60x120cm? Ja będę miała dopiero w listopadzie gdzieś, grudniu bo na początek kołyska i nad łóżeczkiem będę chciała takie półki na ścianę i żeby nie było za nisko. Te półki maż by zrobił na dniach. Mogłaby mi któraś z was zmierzyć wysokość takiego standardowego łóżeczka?

Dziękuje ;* 10€ jak dobrze pamietam :) Musisz poprosić swojego faceta, żeby kupił w niemieckim Tedim ;) ale właśnie wyczytałam, ze w tym roku Tedi ma się pojawić tez w PL, także będzie konkurencja dla Pepco :p
Jeśli chodzi o próbki to za darmo, tylko ja się rejestrowałem na Hipp DE.

A no wlasnie bo w PL to chyba tylko trójkąt na auto dostanie się :p

reklama
Mam pytanie, ile wysokości ma zwykle łóżeczko 60x120cm? Ja będę miała dopiero w listopadzie gdzieś, grudniu bo na początek kołyska i nad łóżeczkiem będę chciała takie półki na ścianę i żeby nie było za nisko. Te półki maż by zrobił na dniach. Mogłaby mi któraś z was zmierzyć wysokość takiego standardowego łóżeczka?

Nasze ma 85cm wysokości[emoji4]

Do góry