karkula309
Fanka BB :)
Myślałam że to Ewka napisała i tak sobie myślę .. co ona chce 14 letnią córkę kłaść ?!Zostałam sama z córką wie jak ja położę to będę odpoczywać aż do rana.![]()
Odpoczywaj póki możesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że to Ewka napisała i tak sobie myślę .. co ona chce 14 letnią córkę kłaść ?!Zostałam sama z córką wie jak ja położę to będę odpoczywać aż do rana.![]()
Ja osobiście nie kupowałam mebli przez internet. Jedynie łóżeczko teraz dla małegoJakie macie zdanie na temat kupowania mebli przez internet ? Takie tanie ale ciekawa jestem co przyjdzie w kartonie...
Raz na meblach do salonu się mega zawiodłam. Ciekawe jak by było z taka szafa. W sklepach do 2 tysięcy pakowna szafa do przedpokoju a w internecie do 1tys można znalezc. Wyskoczyło mi np. Takie zdjęcie na FB.. Zobacz załącznik 867250
Macierzyński jest od dnia narodzin dziecka wtedy auto.atycznie lJa mam jutro wizyte.. ❤ zobaczymy jak malutka podroslaboje sie bo nie moge za duzo chodzic,a jutro zrobie troche km..
A powiedzcie mi ,np jestem na L4 i w miedzy czasie urodze,L4 np do konca miesiaca, a urodze w polowie powiedzmy,czy od urodzenia dziecka liczy mi sie juz macierzynskie i jak to bedzie wygladalo przy wyplacie?
Ja kupowalam, regal i komody,lozko dla nas i malej.. nic takiegoJa osobiście nie kupowałam mebli przez internet. Jedynie łóżeczko teraz dla małego![]()
Tak przypuszczalam.. A jak to wyglada przy wyplacie?Macierzyński jest od dnia narodzin dziecka wtedy auto.atycznie l
L4 jest przerwane.
W sklepach typu agata, black red white itp też meble są ze sklejki. Chyba że zainwestujesz dużo, dużo więcej kasy żeby mieć drewniane.Jak zamówisz to daj znać![]()
A tak serio to popatrz na wymiary bo ja nawet nie spojrzałam dokładnie.
I rozmawiałam z moim właśnie, ze też widział mnóstwo szaf do przedpokoju , na zdjęciach super ale chyba lepiej dołożyć parę stówek i kupić masywna. Która będziemy widzieć i się nie zawiedziemy jak przyjdzie. A nie jakieś skleiki które za parę miesięcy się porozwalaja. Ciekawe po ile teraz są takie szafy w sklepach.
L4 liczone jest stawka za dzień więc wyliczają do tego dnia. A macierzyński no to już nie 100% ale też chyba jest dniowkami.A
Tak przypuszczalam.. A jak to wyglada przy wyplacie?
Możesz kupić meble z dowozemCiekawe jak na żywo wygląda taka szafa. Z chęcią bym zamówiła. Bo po prostu grosze kosztuje te meble w internecie. Ale chyba już nie będę kombinować. Jak mój woli dołożyć i kupić coś lepszego to nie będzie się spierać. Tylko musimy myśleć czym przewieść takie pudła z innego miasta .. chyba nie dowożą do domu ze sklepu nie ?
Dziekuje Ci bardzoL4 liczone jest stawka za dzień więc wyliczają do tego dnia. A macierzyński no to już nie 100% ale też chyba jest dniowkami.
Mysmy golfem meble do pokoju corki przewozili [emoji23][emoji23][emoji23] biurko,szafe,szafki,komode [emoji23]Możesz kupić meble z dowozemalbo może macie od kogo pożyczyć takie większe auto
![]()