PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja ostatnio widziałam jeginssy za 59,99 bardzo fajneLaski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio widziałam jeginssy za 59,99 bardzo fajneLaski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości![]()
Hurra! Ja wg. usg dzisiaj też zaczynam II (przynajmniej według mojej aplikacji) , jak ten czas leci, jeszcze chwila i bobasy skopią nam żebraZaczynam dziś drugi trymestr. Mój ulubiony dzień ciąży![]()
A Twój suwaczek pokazuje ciążę starszą od mojej o dobre 10 dniHurra! Ja wg. usg dzisiaj też zaczynam II (przynajmniej według mojej aplikacji) , jak ten czas leci, jeszcze chwila i bobasy skopią nam żebra![]()
Ja od dziś w piętnastym a aplikacja pokazuje, że dopiero dziś zaczynamy II, termin na 14.12 z usg i tym się sugeruje, suwak jest z om ale dzidzia trochę mniejszaA Twój suwaczek pokazuje ciążę starszą od mojej o dobre 10 dniNa kiedy masz termin? Ja na 21.12, od dziś jestem w czternastym tygodniu.
I cena taka ze nie szkoda kasy [emoji16] na upaly najlepiej jakies sukienki ale jak taka pogoda ze spodnie trzeba zalozyc to getry idealne. Wzielam M a spokojnie moglam wziac S. Ale pewnie beda ciasniejsze we wrześniu czy październiku. Mam jeszcze dwie pary getrow ocieplanych od koleżanki
Wzięłam rozmiar M, zjezdzaja mi z tyłka, a normalnie spodnie nosze 40 czasem bawet 42 bo mam spore dupsko@Dagaa11 a czemu Cie zawiodły? Ja mam czarne i sobie chwale. A w hm wczoraj zaczely sie promki, bylal wieczorem i zapomnialam napisac, na ciuchy ciazowe tez ale dla mnie i tak drogie nic sobie nie upatrzyłam. Mam juz jeansy ciazowe z lidla, kolezanka pozyczyla jeszcze jedne i ligginsy i sie dokulammam tez Super krotkie spodenki i jeansowe i bawelniane od niej, czekam az pogoda dopisze i ubiore, sa super. A bluzek i swetrow mam multum, zawsze lubilam luzniejsze ubrania. Ale sukienek nie mam luzniejszych
cos sobie tu kupie chyba bo zawsze marzylam chodzic w sukienkach z brzuszkiem
![]()
Dla mnie drugi trymestr zawsze zaczynał się od 13+0, a termin porodu zawsze liczył się z USG, nie z OMJa od dziś w piętnastym a aplikacja pokazuje, że dopiero dziś zaczynamy II, termin na 14.12 z usg i tym się sugeruje, suwak jest z om ale dzidzia trochę mniejsza![]()