reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja zamawialam te na allegro. Fajne dlugie nogawki np ja wysoka to dla mnie wazne. Nie przeswituja. Maja spory wybor kolorów
Screenshot_2018-05-22-12-26-15.jpg
Screenshot_2018-05-22-12-26-04.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-22-12-26-15.jpg
    Screenshot_2018-05-22-12-26-15.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 397
  • Screenshot_2018-05-22-12-26-04.jpg
    Screenshot_2018-05-22-12-26-04.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 395
@MamaXTrzy super! Zapomnialam o necie:D legginsy sobie jeszcze sprawie stamtad:)
I cena taka ze nie szkoda kasy [emoji16] na upaly najlepiej jakies sukienki ale jak taka pogoda ze spodnie trzeba zalozyc to getry idealne. Wzielam M a spokojnie moglam wziac S. Ale pewnie beda ciasniejsze we wrześniu czy październiku. Mam jeszcze dwie pary getrow ocieplanych od koleżanki

Dziewczynki ja tylko na szybko, właśnie jestem po rozmowie z moją położna, na 15 mam wizytę, brzuch mi twardnienie I ciągnie, będą mnie sprawdzać czy to Joc groźnego.

@Dagaa11 a czemu Cie zawiodły? Ja mam czarne i sobie chwale. A w hm wczoraj zaczely sie promki, bylal wieczorem i zapomnialam napisac, na ciuchy ciazowe tez ale dla mnie i tak drogie nic sobie nie upatrzyłam. Mam juz jeansy ciazowe z lidla, kolezanka pozyczyla jeszcze jedne i ligginsy i sie dokulam:) mam tez Super krotkie spodenki i jeansowe i bawelniane od niej, czekam az pogoda dopisze i ubiore, sa super. A bluzek i swetrow mam multum, zawsze lubilam luzniejsze ubrania. Ale sukienek nie mam luzniejszych:( cos sobie tu kupie chyba bo zawsze marzylam chodzic w sukienkach z brzuszkiem:)
Wzięłam rozmiar M, zjezdzaja mi z tyłka, a normalnie spodnie nosze 40 czasem bawet 42 bo mam spore dupsko :D do tego tak.okrutnie przeswituja, ze jedynie dluzsze tuniki zakrywające calkowicie tylek sie sprawdzają.
Ogladalam te w hm- sa jeszcze ciensze niz re z lidla, kosztuja 40 zl. Cen innych ciuchow ciazowych tam nie skomentuje nawet ;)
Zaryzykuje i kupie te z Allegro, 14 zl moge stracic w razie czego [emoji14]

Ja kuoilam na allegro fajne krotkie spodenki, jak bede w domu to wysle wam linka. Za 20 zl ;)

reklama
Ja od dziś w piętnastym a aplikacja pokazuje, że dopiero dziś zaczynamy II, termin na 14.12 z usg i tym się sugeruje, suwak jest z om ale dzidzia trochę mniejsza :)
Dla mnie drugi trymestr zawsze zaczynał się od 13+0, a termin porodu zawsze liczył się z USG, nie z OM :D Ale tak czy inaczej obie jesteśmy już w drugim :)

Do góry