reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak, skraca. Lekarz kazał mi leżeć i wstawać tylko do łazienki, więc o wyjeździe nawet z nim nie rozmawiałam, bo to wiadomo nie ma mowy [emoji14]

My w przyszłym roku to na 100% gdzieś pojedziemy, a może jeszcze w tym roku się uda :) w październiku bym chciała gdzieś na kilka dni, a na sylwestra w góry gdzieś w trójeczkę :)
A no to zostało Ci tylko odpoczywanie :)
Ja tak myślę, czy lepiej za rok czy za dwa. Czy w przyszłe lato, Alicja nie będzie jeszcze za malutka żeby gdzieś dalej jechać na tydzień na przykład. A mi się marzy spokojny sylwester tylko z K. W domu, z malutka za ścianą w łóżeczku ❤️

reklama
Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos :p
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620

Super waga i dobrze, że z szyjką wszystko okej :)

Śliczne spodeneczki i skrzynka tez piękna [emoji7]

Nie otwieraj okna [emoji16]To jest obiad szpitalny?Ja tam jadłam makrelę wędzona całą ciążę[emoji16]Może się uda![emoji8] będziesz próbowała brać magnez na te twardnienie? Piękna waga [emoji16] to odpoczywanie cię czeka[emoji8]
Tak to jest obiad szpitalny. Na jedzenie tu nie można narzekać. Wiadomo, że zdarzają się też takie niezbyt dobre rzeczy jak np wczoraj..ryz z sosem i jakby takim mielonym mięsem i do tego sałata z vinegretem ale większość rzeczy jest na prawdę dobra.

Myślałam , że 3cm to normalna długość. Byle by się nie skracała tyle cm na mniej niż tydzień.. a już kupiłaś wszystko z wyprawki ? To może spakuj dla spokojnej głowy twojego ;) wiesz jak to jest z facetami. Później zapomnij o połowie i będziesz się dodatkowo stresować. :)
Hehe :D to jeszcze Cię prasowanie czeka :) ostatnio tak sobie myślałam , że szkoda , że ja już nic nie mam do prasowania bo tak mi się to spodobało :) ale na szczęście już jest wszystko gotowe bo teraz bym nie miała jak tego zrobić. I dziękuję sobie , że taka byłam narwana z zakupami, z torbą itp. to przynajmniej mogę odpoczywać spokojnie :) u Ciebie też szybko zleci. A kazał Ci lekarz leżeć ? Czy normalnie funkcjonujesz ?

Po weekendzie będę wszystko prasować i układać i odłoże sobie co do szpitala. Jeszcze muszę parę rzeczy zamówić z allegro ale to już nie będą artykuły pierwszej potrzeby, rogal do karmienia, klin do łóżeczka, dodatkowe tetry i coś tam jeszcze. Jeszcze z apteki parę rzeczy też.

Dzisiaj mnie bardzo łapały kłucia w kroku jak wracałam z córką z przedszkola. Co parę kroków takie ukłucie jakby mi ktoś kołek ostry w psiochę wkładał. Bolało dosyć. W domu po obiedzie trochę poleżałam to przeszło. Gin nie mówił mi nic żeby się jakoś wyjątkowo oszczędzać. Ale dzisiaj te kłucia mnie trochę wystraszyły. A jutro idziemy na wesele. Może do północy wytrzymam.

Ja nie lubię się z tym bawić. Poczekam na mojego :D on dokładnie obiera od każdej najmniejszej ości. Kroi cebulę, jajko, przyprawia i mogę jeść łyżkami :D:D
Smacznego :)

Właśnie ta w biedronce jest taka jakby łatwiejsza do ogarnięcia, bo masz taki kawałek za 4-5 zł i na pół robię zawsze go i mało jest wtedy do wyciągania i babrania się :D

Dziękuje [emoji5]

reklama
Ty taki wcześniaczek jesteś ? [Emoji5]
Ojej. Nie wiedziałam ❤️
Niom:)
Dzisiaj po raz pierwszy wychodzę sama!!! Tzn. bez obstawy męża[emoji16]idę ze znajomymi z pracy, posiedzieć gdzieś w Katowicach w pubie[emoji16] Czuję się, jakbym szła na pierwszą randkę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16] trzymajcie kciuki[emoji16]
Miłego wieczoru:)

Do góry