koliber091987
Fanka BB :)
Invicta w Gdańsku.Co to za klinika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Invicta w Gdańsku.Co to za klinika?
To czyli co dobrze dali mi? Bo ja już się popłakałam ze złości i napisałam do PasnikaNo to kochana w punkcie 3 Ci pisze heparyna drobnoczasteczkowa w dawce 0.4cos tam cos tam-to to jest ten neoparin
Koliberku!!! Coś mi tu nie pasuje. Ty miałaś transfer w sobotę, co?? Jeśli tak to proszę mi tu ładnie dzidzię przeprosic i pogłaskać. Masz dziś 6dpt, a to już różnica. Nie jest źle z tą betą!:*
Kupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił@Szczescie1986 napisz jakie leki Ci tata kupil bo chyba sie niepotrzebnie stresujesz
Encortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.Zamiast tego ostatniego ,mam zamiennik![]()
JutroSuper ☺☺☺
A kiedy wizyta ?
Paśnik cudotcudotworca ☺☺☺
A wogole jakikolwiek encorton masz op 5 mg bylo ?Kupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił
Ale on nie dostał tej recepty dostałam tylko te leki co wam podałamEncortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.
Podawaj adres cos wymyslimy z encortonem kochane kto ma to zbieramy![]()
@Szczescie1986 - neoparin to heparynaKupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił
Pozostałe to mam tylko chodzi mi o ten lek neoparin zamiast encortonu@Szczescie1986 - neoparin to heparynatyle wiem , a z pozostałymi to niech nasze madre głowy się wypowiedzą
![]()