ForgetMeeNot
Fanka BB :)
właśnie oglądam coś na TVN style.. jakiś program z Pascalem i tam podali takiego newsa: ze jeśli kobieta jest ciąży to powinna stosować gdzieś idę da pieprz, najlepiej świeżo zmielony bo to działa jak naturalny lek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzien dobry,
a juz myslalam, ze tylko ja nie spie o tej h w sobote ;-) O 6 rano obudzila nas mucha, a teraz tak mnie zoladek bolal ze musialam wstac i zjesc. W moim przypadku to lekki szok bo przewaznie jadlam sniadanie ok 11Wlasnie co do objawow - mam jeszcze bol zoladka, ale jak zjem to przechodzi. Do ok 2 tyg temu nie wiedzialam co to zoladek
Budzik mam ustawiony na godz. 9:00 zatem jeszcze poczytam w lozku: S. King - Dolores Claiborne. Uwielbiam KingaA Wy co lubicie czytac?
Dzis od 13 do 19 prowadze zajecia na uczelni - 3majcie kciuki, bo mialam przez to tetno wypoczywac...
Milego dzionka KobitkiRowniez witam nowe Mamusie!
![]()
Oooooo to tak jak ja... Nesbo uwielbiam, Miloszewskiego. Serie o Chylce czytałaś?
Ja chyba przeczytałam wszystkie książki Kinga [emoji23] teraz im starsza tym sięgam po mniej przerażajaceczytam dużo jak mam czas, ostatnio, Jodi Picoult, David Nicholls, Jojo Moyes. Ulubiona ostatnio przeczytana to Tatuażysta z Auschwitz, Essesman i Zydowka i Dziewczyna którą kochałeś
![]()
Powodzenia dzisiaj, napisz koniecznie jak poszło!
Moyes i Jodi tez sporo czytałam. Słyszałam o tej o eseesmanie i Żydówce. Jest na mojej liście. Generalnie lubie klimat II WW, jeśli Ty tez to polecam Słowika - Kristin Hannah, na kanwie historii życia francuskiej działaczki ruchu oporu Isabelle Rissolle. Przepiękna.
Ja tak mam. A jestem w 4 tygodniu . Śluzu multum. Ale w poprzednich ciążach też tak miałam . I lekarz mówił, że to przez lepiej ukrwione narządy płciowe.A mi dziś tak mokro... też tak miałyście przed @ Ew. na samym początku ciąży?
Czesć, ja też pierwszą ciążę straciłam w listopadzie 2017. I też teraz mam ogromne obawy, a jednocześnie czuję się jakoś inaczej w tej ciąży, jakoś tak pewniejCześć dziewczyny,
Wg kalkulatora termin mam na 7 lutego. Dziś już 6+2, a od kilku dni czuję się fatalnie... Ból piersi, mdłości cały dzień, zmęczenie, czasami kłucie w brzuchu i zatkany nos.. Nie wiem jak ja to przeżyje, w dodatku w pracy mam intensywny okres
Lekarza umowilam na 25 czerwca (7+5) i mam nadzieję, że wytrzymam, już nie mogę się doczekać!
To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w styczniu tego roku, 10 tydzień. Dlatego teraz kazde najmniejsze zakłucie w brzuchu napawa mnie czarnymi myślami. W tamtej ciąży, też miałam złe samopoczucie, ale mdlosci prawie wcale.
Też tak kiepsko się czujecie?
Ooo, ja też wstaje taka meeeega głodna, jakby mi żołądek chciał się do kręgosłupa przykleić. Nawet w nocy się budzę na takim głodzie,że muszę cokolwiek przegryźć ,żeby zasnąć.Dzien dobry,
a juz myslalam, ze tylko ja nie spie o tej h w sobote ;-) O 6 rano obudzila nas mucha, a teraz tak mnie zoladek bolal ze musialam wstac i zjesc. W moim przypadku to lekki szok bo przewaznie jadlam sniadanie ok 11Wlasnie co do objawow - mam jeszcze bol zoladka, ale jak zjem to przechodzi. Do ok 2 tyg temu nie wiedzialam co to zoladek
Budzik mam ustawiony na godz. 9:00 zatem jeszcze poczytam w lozku: S. King - Dolores Claiborne. Uwielbiam KingaA Wy co lubicie czytac?
Dzis od 13 do 19 prowadze zajecia na uczelni - 3majcie kciuki, bo mialam przez to tetno wypoczywac...
Milego dzionka KobitkiRowniez witam nowe Mamusie!
![]()
Ja wczoraj jak mnie męczyło to zaparzyłam dwa plasterki imbiru (korzenia) i jak przestyglo to wypiłam i mega czułam ulgęJestem takiej myśli
Jakie macie sposoby na nudności?ostatnie parę dni mam je prawie przez cały dzień a to takie męczące..za 2tyg.planujemy urlop nad morze