reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Taki łosoś jest chyba wędzony na zimno.
Ja łososia nie jadam, nie smakuje mi ta ryba, poza tym jest hodowana, a to największy syf jaki można sobie zafundować. W ogóle jak widzę z sklepie rybę z Morza Bałtyckiego, to ja dziękuję, bo nasze morze to też śmietnik jest. A panga i ogólnie ryby azjatyckie? Też syf.
Co do wędzonej rybki, taka makrela wędzona za gorąco jest w lidlu. Rybki wędzone na zimno zawierają szkodliwe związki dla każdego, bez względu na stan zdrowia :)

Poza tym ja za rybami to tak średnio przepadam.

Dziewczęta, starszy mi tak zważył dzisiaj humor, że nie mam sił was dzisiaj nadrabiać, także sobotnio się przywitam i weekendu pięknego życzę :)

Powinna, a wisodmo jak to w praktyce jest.. tam na lipcowkach jak śledziłam to im dużo wcześniej z szyjka już się coś działo, zresztą u nas tez tutaj wiele miało już problemy od wcześniejszego tygodnia.. niestety taki już urok tych naszych szyjek [emoji854][emoji3]
No dokładnie. Niektórym dziewczynom to i od 20 tyg... eh organizm ludzki zaskakuje :)

No niestety .. ciągle uczulają wszędzie na to głaskanie brzucha bo wtedy się macica stawia..
Wiem że ciężko się powstrzymać , sama wczoraj nie dałam rady się oprzeć .. no ale on tak kusił że musiałam go dotknąć .
Dzisiaj też mnie zaczepia ale jeszcze dzielnie się trzymam
Mi mówiła położna żeby tylko dotknąć i trzymać rękę, ale nie smyrać, miziać, głaskać :)

reklama
Hej dziewczyny!
Podczytuje was czasem bo mam termin na 25/07, takze jak przenoszę to może bede sierpniowka;)

Tak czytam co piszecie o głaskaniu brzucha i pierwsze co słyszę o tym.
Ja głaskam cały czas, jaka mała kopie czy sie wypina to od razu ręka wędruje na brzuch. Nawet położna mi mówiła zeby głaskać bo to buduje wiez z dzidziusiem. Z tym ze ja mam bezproblemowa ciąże, nie mam twardnien itp.. no i nie mieszkam w PL a co kraj to obyczaj.
Hej :) mi położna mówiła, że oczywiście trzeba budować więź, ale to właśnie trzymając dłoń, mówiąc do brzucha, zagadując np jak kopnie, śpiewać itp :D

Do góry