Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to już piąta ciąża, dwie pierwsze bez problemowe a później to już się posypało niestety [emoji53] Teraz jestem pełna nadziei i staram się nie dopuszczać złych myśli.to idziemy podobnie mój aniołek Dawid mialby teraz 9 lata tak to wychodzi identyczna sytuacja jak z dziewczynami roznica wieku jest prawie 7 lat miedzy najstarsza a najmlodsza i teraz tez tak będzie ze miedzy najmlodsza a noworodkiem będzie prawie 7 lat bo moja najstarsza jest z lipca 2005 a mloda z kwietnia 2012 no adzidzi będzie z lutego 2019
U mnie to już piąta ciąża, dwie pierwsze bez problemowe a później to już się posypało niestety [emoji53] Teraz jestem pełna nadziei i staram się nie dopuszczać złych myśli.
Ja Wam powiem,ze u mnie z objawow niewieleU mnie to już piąta ciąża, dwie pierwsze bez problemowe a później to już się posypało niestety [emoji53] Teraz jestem pełna nadziei i staram się nie dopuszczać złych myśli.
U mnie też już piąta ciąża. Pierwsza stracona w 2012 potem dwie udane po transferze zarodków i kolejna stracona w maju 2017. I teraz ta zupełnie naturalna. Ale mam nadzieję, że tym razem uda się donosić [emoji4]U mnie to już piąta ciąża, dwie pierwsze bez problemowe a później to już się posypało niestety [emoji53] Teraz jestem pełna nadziei i staram się nie dopuszczać złych myśli.
Myślę, że nie ma inne opcji [emoji846] To nasz szczęśliwy czas [emoji5][emoji173]U mnie też już piąta ciąża. Pierwsza stracona w 2012 potem dwie udane po transferze zarodków i kolejna stracona w maju 2017. I teraz ta zupełnie naturalna. Ale mam nadzieję, że tym razem uda się donosić [emoji4]