reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
my też mamy szare ściany w salonie hihi :D i teraz zastanawiam się na jaki kolor pomalować ściany w sypialni ;) jak się wprowadzaliśmy to chciałam turkusowe..ale z farby turkusowej wyszła błękitna taka jaśniutka niebieska..;/ i już tak zostawiliśmy i teraz musimy przemalować bo minęło 4 lata..i trzeba odświeżyć
My w sypialni mamy fiołkowy i fioletowo-niebieski Hmm... Sama nie wiem jak określić ten kolor. I fototapetę za łóżkiem, na której jest taka jakby ścieżka przez park ;)

Do szarego to w zasadzie wszystko pasuje :) my tez mamy szare ściany w salonie i dodatki mogę zmieniać jak chce :D także myśle, ze to dobry wybór :)

Dokładnie tak :) my małej pokoik na szaro zrobiliśmy, bo najbardziej praktyczny kolor i mebelki wszystkie białe, a roletą fioletową, śnieżnobiałą roletą, lampeczkami na parapecie i chmurką i gwiazdka, a na ściśnie żółty księżyc lampka i gwiazdka niebieska to fajnie wszystko przełamuje i dodaje uroku. Oprócz tego na ścianie lustro, będzie fotel z kocykiem białym w arbuzy [emoji171][emoji173]️ na łóżeczku niebieski jasny organizer, różowy ochraniacz na szczebelki i pościel będzie biała w kolorowe piórka takie śliczne to będzie idealnie :)

my też mamy szare ściany w salonie hihi :D i teraz zastanawiam się na jaki kolor pomalować ściany w sypialni ;) jak się wprowadzaliśmy to chciałam turkusowe..ale z farby turkusowej wyszła błękitna taka jaśniutka niebieska..;/ i już tak zostawiliśmy i teraz musimy przemalować bo minęło 4 lata..i trzeba odświeżyć

My mamy pokoik małej szary, naszą sypialnie gdzie to rzeczywiście salon i połowa korytarza w niebieski takim ładnym kolorku, a kuchnia i połowa druga salonu to taki kawowy nietypowy kolor, ciężko określić, ale wszystko łącznie się prezentuje ekstra z mebelkami itd :)

Witam wszystkie sierpniowe mamy!
Czy też miewacie silne bóle krocza i pachwin? Termin mam na 27.08 dopiero, a mam trudności z podnoszeniem nóg, wstawaniem z łożka i ogólnie chodzeniem. Czytałam, że to może być rozchodzenie się spojenia łonowego. Może któraś z Was jest w temacie? Pozdrawiam

Na koniec wyjazdu będziesz w skończonym 34 nie 35 :D liczysz codziennie ale dzisiaj ci się o tydzień coś przyspieszyło [emoji23]

Dziś zaczęłam 33+0 czyli apka każda pokazuje mi 34 tydzień zaczęty, więc 24 czerwca to wypad zaczęty 35 tydzień [emoji4] początek lipca to 36 tydzień, 8 lipca to jakoś 37 tyg i w połowie lipca już donoszone ciąża, bo 38 tyg ;)

reklama
Też będę trzymać, a co ;)

W ogóle mam dziś jakiś trudny dzień. Chyba hormony miażdżą mi mózg i cierpliwość. Zaciskam zęby i nic nie mówię że mi źle bo w sumie nie mam komu ale w efekcie tylko przygnebiam się jeszcze bardziej.

Dziś byliśmy w Pile na wyścigach samochodowych i umeczylam się okrutnie, choć mogłoby być miło i fajnie. Jednak takie imprezy nie są już dla mnie na ten moment. Najlepiej mi w domu-chyba się starzeje:)

Piszecie o tesciach. Tak się zastanawiam jaką sama będę teściowa kiedyś;) czy inną dla zieciow A inna dla synowej :D
Moi teściowej dla mnie generalnie nie istnieją. Mój mąż wychował się bardziej z dziadkami A oni jak to dziadkowie są ciepli i kochani choć bardzo nietypowi;)
Niemniej postacią jaką działa mi nerwy jest siostra mojego męża. Ale to wyjątkowo długa i kiepska historia. Generalnie jest młoda i wiem że potrzebuje pomocy jednak ona upatrzyla sobie tylko mojego męża, nie licząc się kompletnie ze mną i dziećmi. Mój zaś dał się omotac jej do tego stopnia że swego czasu spędzał z nią więcej czasu niż z córkami i żoną w ciąży....i nie dał sobie przemówić że coś jest nie halo...
Swoją drogą właśnie on się szykuje żeby do niej jechać i pewnie zostanie na noc. Nic nie mówię nawet....zwalam na hormony...
Kiedyś miałam to samo więc wiem o czym piszesz mój był bardzo zzyty z rodzicami i siostra przez 2 lata związku ciężko było go ogarnąć ale pewnego dnia się wkur....na maksa i powiedziałam mam dość albo oni albo ja i spskowalam torby i wyszłam myślał że to moje humory a później kajal się o przepraszal i od tego momentu mam spokój tylko tesciowie i siostrunia są oburzeni że mój ma swoje problemy i się z nimi nie dzieli opowiastkami jak to u nas w związku jest a najlepiej jakby się poszedł pozalic na mnie ;)do mamusi ale mój nie z tych osób swoje sprawy załatwiamy między sobą a nie gadamy do rodziców na siebie i nikt nic nie wie jak się sprzeczamy i szlak ich bierze ;) bo corunia wiecznie na swojego narzeka i jaka ona wtedy biedna a ma męża forum rany przyłoż tylko ona len smierdzacy;) nie raz to podziwiam tego faceta że z nią wytrzymuje tak jak się mówi maminsynek tak do nie pasuje mamicorka-zachowuje się jakby miała 17 lat i mamusia wszystko pod nosek podaje i ma być na każde zawołanie jej i wnusia.

Do góry