reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To jest prywatny z refundacja czyli płace 550zl. Kurde 2 lata to już do przedszkola pójdzie :D
A drugie pytanie: miały się zmienić przepisy odnośnie niewykorzystanego urlopu, kto nie wykorzysta temu przepadają, jak to jest w naszym wypadku? Będziemy miały urlop zaległy po wykorzystanym macierzyńskim czy według nowych przepisów nam przepada?

Prawo nie działa wstecz, to już jest urlop do którego prawo nabyliśmy a poza tym to dalej nie weszło w życie.

Z tą refundacja niestety nie wiadomo co będzie od przyszłego roku:(

A w ogole to fajnie, że lekarz nie widzi przeciwwskazań do wyjazdu. Życzę ładnej pogody i miłego odpoczynku :)
Piesek jak widzi walizki to pilnuje ? Bo nasz jak tylko zaczynam pakować to siedzi w walizce a później obok żeby jej nie zapomnieć

Tez się mega cieszę :) dziękuje [emoji5][emoji7]

Nie, nie jest nawet zainteresowany. Może dlatego, że wszędzie jeździ z nami i się bis boi, że go zostawiamy czy coś

Nie dał, pytał czy chce takie zamazane w 3D ale już odpuściłam bo faktycznie nic na nich nie widać a tez nie starał się jakoś wybitnie żeby jednak złapać ja w dobrym ujęciu :) poczekam do następnej wizyty albo do porodu Haha już mi przeszła złość nacje brak zdjęć bo jak się nie postara to i tak nie wiadomo co na tym zdjęciu jest
U mnie się staraja od 14 tygodni i nie mam zdjęć [emoji23]
A czemu tak na odwal się zrobił. Przecież za coś ma płacone jednak :/

To jest prywatny z refundacja czyli płace 550zl. Kurde 2 lata to już do przedszkola pójdzie :D
A drugie pytanie: miały się zmienić przepisy odnośnie niewykorzystanego urlopu, kto nie wykorzysta temu przepadają, jak to jest w naszym wypadku? Będziemy miały urlop zaległy po wykorzystanym macierzyńskim czy według nowych przepisów nam przepada?
Nie może przepaść. Jak ktoś nie wykorzysta, to pracodawca musi za ten urlop zapłacić i tak. Ale w naszym przypadku, nie wiem czy w ciąży nie jest tak, że przechodzi normalnie na następny rok.

reklama
Do góry