G
gosc12
Gość
Takie przyjazne oczka *.*A to ten piesio ktorego duzo nauczylam.. kochany jest ❤ baaardzo madry ❤❤❤Zobacz załącznik 868435
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie przyjazne oczka *.*A to ten piesio ktorego duzo nauczylam.. kochany jest ❤ baaardzo madry ❤❤❤Zobacz załącznik 868435
To jest prywatny z refundacja czyli płace 550zl. Kurde 2 lata to już do przedszkola pójdzie
A drugie pytanie: miały się zmienić przepisy odnośnie niewykorzystanego urlopu, kto nie wykorzysta temu przepadają, jak to jest w naszym wypadku? Będziemy miały urlop zaległy po wykorzystanym macierzyńskim czy według nowych przepisów nam przepada?
A w ogole to fajnie, że lekarz nie widzi przeciwwskazań do wyjazdu. Życzę ładnej pogody i miłego odpoczynku
Piesek jak widzi walizki to pilnuje ? Bo nasz jak tylko zaczynam pakować to siedzi w walizce a później obok żeby jej nie zapomnieć
U mnie się staraja od 14 tygodni i nie mam zdjęć [emoji23]Nie dał, pytał czy chce takie zamazane w 3D ale już odpuściłam bo faktycznie nic na nich nie widać a tez nie starał się jakoś wybitnie żeby jednak złapać ja w dobrym ujęciupoczekam do następnej wizyty albo do porodu Haha już mi przeszła złość nacje brak zdjęć bo jak się nie postara to i tak nie wiadomo co na tym zdjęciu jest
No co ty ? Nie będzie refundacji na żłobki ?Prawo nie działa wstecz, to już jest urlop do którego prawo nabyliśmy a poza tym to dalej nie weszło w życie.
Z tą refundacja niestety nie wiadomo co będzie od przyszłego roku![]()
Zobacz załącznik 868431 Masz moje bydlątko ^^
Jest super ten piecho.. taki radosny ❤boi sie ludzi bo od malego w klatce bylTakie przyjazne oczka *.*
Nie może przepaść. Jak ktoś nie wykorzysta, to pracodawca musi za ten urlop zapłacić i tak. Ale w naszym przypadku, nie wiem czy w ciąży nie jest tak, że przechodzi normalnie na następny rok.To jest prywatny z refundacja czyli płace 550zl. Kurde 2 lata to już do przedszkola pójdzie
A drugie pytanie: miały się zmienić przepisy odnośnie niewykorzystanego urlopu, kto nie wykorzysta temu przepadają, jak to jest w naszym wypadku? Będziemy miały urlop zaległy po wykorzystanym macierzyńskim czy według nowych przepisów nam przepada?
Pytanko mam.. czy wy tez bierzecie zelazo i macie czarna "dwojeczke" ?![]()