A
azik
Gość
w razie czego (jak nie wybrniecie) piszcie pismo o rozłożenie na raty, zawsze to przynajmniej wydłuży czas do spłacenia, z zazwyczaj firmy idą na ugodę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lolcia- wiem że można leczyc....laserem i efekty sa świetne ..sama miała zabiegi na blizny po tradzikowe ..a miałam okropne ..teraz twarz mam gladka .....karolka przedwczoraj jeszcze wyciekło mi z niej duuuuuuuużo ropy,ale to dobrze bo miałam takie zgrubienie wokół rany a teraz jest juz ok.
lekarz na komisji napisał że jest to rana szpecąca ale nic więcej głosno nie powiedział.
Jak sie zagoi to wkleję wam kiedys zdjęcie jako przestrogę przed quadami
teraz nie będę Was gorszyć tym widokiem bo nie najlepiej to wygląda.
Niestety musze pożegnać się ze spódnicami (choć i tak mało w nich chodziłam) za to w lato czesto i w spódnicach i spodenkach rybaczkach, bo z taką szramą to się nie pokażę.
A propos czy orientujecie się czy taka blizne można usunąć np. laserem i ile to może kosztować?