Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieje że z Twoją nogą już tylko ku lepszemu idzie karolka przedwczoraj jeszcze wyciekło mi z niej duuuuuuuużo ropy,ale to dobrze bo miałam takie zgrubienie wokół rany a teraz jest juz ok.
lekarz na komisji napisał że jest to rana szpecąca ale nic więcej głosno nie powiedział.
Jak sie zagoi to wkleję wam kiedys zdjęcie jako przestrogę przed quadami
teraz nie będę Was gorszyć tym widokiem bo nie najlepiej to wygląda.
Niestety musze pożegnać się ze spódnicami (choć i tak mało w nich chodziłam) za to w lato czesto i w spódnicach i spodenkach rybaczkach, bo z taką szramą to się nie pokażę.
A propos czy orientujecie się czy taka blizne można usunąć np. laserem i ile to może kosztować?
). Póki co trochę się z tą blizną oswoiłam, ale i tak nr 1 w mojej garderobie to spodnie.
ugotowalam mleczko wieczorkiem i jak siedzielismy razem ogladalismy telewizje i pote lezelismy w lozku razem to jak wolala piciu to dawalam jej mleko i pila:-)wiec chyba nie jest tak zle jak myslalam mysle ze na sniadanie do popijania tez mozna dac mleko ?jak myslicie?

pajdy chleba z wędzoną rybą i zapił kubkiem mojej herbaty z cytryną