Dagaa11
Fanka BB :)
Ja jestem z RybnikaHmmm może jest ktoś z Rybnika lub okolic?niby baby boom a żadna koleżanka z okolicy nie jest teraz w ciąży [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem z RybnikaHmmm może jest ktoś z Rybnika lub okolic?niby baby boom a żadna koleżanka z okolicy nie jest teraz w ciąży [emoji14]
Aplikacja nie pozwala mi wysłać wiadomości prywatnej do Ciebie... A chciałam się zapytać gdzie planujesz urodzić ? Szpital w Rybniku?Ja jestem z Rybnika![]()
O matko 5 dzieci! Podziwiam . ile to trzeba ugotowac .Tak dokladnie, ja mam dwoch synow 7 i 12 lat, cora 11lat, a M ma corke lat 15 i syna lat 12corka rzadko do nas zaglada bo kawalek dalej mieszkają no i ona ma juz swoje zycie..pannica, a syn jest u nas praktycznie caly czas ze wzgledu na treningi, do mamy zaglad moze ze dwa dni w tyg. Teraz M zlozyl wniosek do sadu o przyznanie opieki, bo mamie to pasuje ze obowiazku nie ma ale pieniazki ma i alimenty i 500plus, a nie jest to w porzadku, kiedy My go praktycznie mamy u siebie i utrzymujemy
takze jeszcze chwile i bedzie nas piątka...kurde.
![]()
Ania, w którym szpitalu bedziesz rodzic w K-c? Moze się tam spotkamy... Hihi.
Jak lezalam w 30tyg ciazy w szpitalu poznalam fajna dziewczyne. Umowilysmy się ze spotykamy się za 10 tygodnie na porodówce i wiesz że się udało... ona do mnie w piątek wieczorem pisze że wylądowała w szpitalu a mnie w sobotę rano odeszły wody. Ostatecznie obydwie urodziłyśmy w niedzielę.
Masz może fb? Jeśli tak to napisz do mnie : Dagmara Lubszczyk (chyba jestem tylko jednaAplikacja nie pozwala mi wysłać wiadomości prywatnej do Ciebie... A chciałam się zapytać gdzie planujesz urodzić ? Szpital w Rybniku?
Przecudowne !Chwila na kawke i uszylam, no musialamZobacz załącznik 868783
Witam się i ja
Dzisiaj obudziłam się z potworny bólem gardła , znacie jakieś naturalne sposoby na ten ból? W ogóle postanowiłam pić herbatę z pokrzywy 3 razy w tyg podobno dobrze działa na anemię bo podwyższa hemoglobine a z tym mam cały czas problem .
Dziewczyny czujące ruchy malucha, czy czujecie je idealnie na środku pod pępkiem?? U mnie cos dziwnie zabulgotało (i to nie jelita) tak jakby między kolcem biodrowym a pępkiem czyli tak mocno z lewej strony hmmmm