reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nawet jak raz na ruski rok obetne jakaś szorstka to dziurę zrobię [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A to tak jak mój M [emoji16]

Darka No u mnie wokół lasu i innych ścieżek gruntowych brak- wiec nie miałam dylematu. Ale gdyby było inaczej to kurde chyba trzeba 2 komplety kół kupować ;)

Dziewczyny, mam taka kurę do karmienia, jakby rogal na którym lezy dziecko. Prac?

Cześć babeczki!

Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]

Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]

Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.
To swietnie, ze wszystko ok!

A to tak jak mój M [emoji16]

Darka No u mnie wokół lasu i innych ścieżek gruntowych brak- wiec nie miałam dylematu. Ale gdyby było inaczej to kurde chyba trzeba 2 komplety kół kupować ;)

Dziewczyny, mam taka kurę do karmienia, jakby rogal na którym lezy dziecko. Prac?
A to bez pokrowca jest?

reklama
Do góry